Hotel Morjim Beach Resort

  Indie, Goa, Morjim

MORJIM BEACH RESORT + 2x nocleh v Dubaji!

    Indie, Goa, Morjim
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis:

Jednoduchý, čistý resort ve velmi klidném prostředí, je ukrytý v zahradě s tropickou zelení, končící u krásné pláže. Další restaurace a bary na pláži. Transfer z letiště 1,5 hod centrum vesnice Morjim cca 2km (banka, lékárna, obchůdky). Resort je včásti "extreme north" - klidné prostředí, vesnický ráz, vhodné pro strávení klidné, pohodové dovolené.

Vybavení:

Recepce, trezory (zdarma), restaurace, bar, WiFi (zdarma), suvenýry, prádelna. Bazén, dětský bazén, dětské prolézačky. Lázeňské centrum (masáže, ayurvéda).

Ubytování:

K dispozici je 30 chatek v několika kategoriích. Kategorie "Sea Viea Cottage" (dvoulůžková s možností 1přistýlky pro dítě 6-12 let nebo dospělou osobu) je klimatizovaná a má LCD TV, ledničku, soupravu na čaj a kávu, koupelnu a terasu s výhledem na moře.

Stravování:

Snídaně.

Pláž:

Tmavší písek, dlouhá a široká veřejná, na pláži restaurace, bary. Velmi čistá.

Program:

1. den: Praha - Dubaj - po příletu transfer do hotelu 2. den: volno v Dubaji odpoledne transfer na letiště, odlet do Indie, po příletu transfer do hotelu, nocleh 2.-9. den: pobyt v hotelu 9. den: odpoledne transfer na letiště, odlet do Dubaje 10. den: vbrzkých ranních hodinách přílet do Dubaje, transfer do hotelu volno v Dubaji v cca 15:00 transfer na letiště, odlet zpět do Prahy

Doprava:

Letecky Praha - Dubai - Goa - Dubai - Praha (cca 11 hodin), 2x nocleh v Dubaji.

Poznámka:

Dítě do 6let s rodiči ZDARMA (platí pouze letenku). Minimální pobyt: 7 nocí. FOTO: MORJIM BEACH RESORT

565 656 610 Číslo zájezdu: 679 359
dnes 8–19 h