Privatpension Versalerhof

  Rakousko, Tyrolsko, Ischgl

Apartmány Versalerhof

    Rakousko, Tyrolsko, Ischgl
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Vaše výhody

Apartmánový dům v rustikálním stylu. V blízkosti Mountainbike arény.

Poloha

na vyvýšeném místě, slunečná lokalita v místní části Versahl. Centrum Ischglu cca 1 km. Veřejné koupaliště cca 2 km.

Vybavení

23 apartmánů, louka s lehátky a slunečníky.

Ubytování

pokoje v rustikálním tyrolském stylu jsou vybaveny vanou nebo sprchou, WC, fénem, sat. TV, telefonem, trezorem, posezením a kuchyňským koutem (el. sporák, chladnička) a s balkonem nebo terasou. 

Jednopokojové apartmány (F2F): cca 21 m2, obývací pokoj/ložnice s manželskou postelí, některé pokoje s balkonem nebo vstupem do zahrady. 

Jednopokojové apartmány (F3G): cca 32 m2, obývací pokoj/ložnice s manželskou postelí, některé pokoje s balkonem nebo s přístupem do zahrady.

Dvoupokojové apartmány (F4H): cca 32 m2, cca 45 m2, obývací pokoj/ložnice s manželskou postelí a dvoulůžkový pokoj, kuchyňka s 4plotýnkovým el. sporákem.

Stravování

bez stravy. Donáška pečiva za poplatek.

Sport/aktivity

zdarma: pěší túry s průvodcem (organizované místním turistickým spolkem). Za poplatek: zapůjčení horských kol a elektrokol, moutainbike aréna s cca 16 trasami.

Internet

WiFi v přijímací hale zdarma.

Děti

malé dětské hřiště. Dětský animační program organizovaný turistickým sdružením, částečně za poplatek. Možnost jízdy na koních za poplatek. Dětská postýlka do 2 let zdarma. Přistýlka (pouze F4J) od 2 let 6 € osoba/den. Rezervace v CK, platba na místě. 

Další výhody

regionílní karta Silvretta Card zdarma, která zahrnuje: využití horských lanovek ve městech Ischgl a Kappl Galtür. Městská hromadná doprava od města Landeck až po Bielerhöle. Vstup do koupališť a krytých bazénů. Muzea v ISchgl a Galtür, využití zpoplatněné místní komunikace Silvreta-Hochalpenstrasse. Různé další výhody a slevy u smluvních partnerů.

Info (vlastní dopravou)

parkování: parkoviště zdarma; domácí zvíře: ne; lázeňská taxa: cca 2,50 €/den/os. starší 16 let; cena ubytování zahrnuje: elektřinu, vodu, topení, závěrečný úklid, veškeré prádlo s výměnou 1x za 14 dní; příjezd/minimální délka pobytu: denně/3 noci; začátek/konec nájmu: 16/10 h.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Privatpension Versalerhof ***
Vzdálenost od sjezdovky: 1500 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 450 445
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-apartmany-versalerhof-tyrolsko-rakousko-z1450445/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací