Hotel Familotel Landgut Furtherwirt

  Rakousko, Tyrolsko, Kirchdorf in Tirol

Familotel Landgut Furtherwirt

    Rakousko, St. Johann in Tirol, Tyrolsko, Kirchdorf in Tirol
Tento hotel není aktuálně v nabídce
O hotelu

hotel se skládá z několika vzájemně propojených budov a nabízí společenskou místnost, 2 výtahy, přijímací halu, WiFi připojení ve společenské místnosti zdarma, nekuřácké restaurační prostory a bar. Pračka a sušička na mince.  

Lokalita

hotel leží mezi městy Kirchdorf a St. Johann in Tirol (obě vzdáleny cca 2 km). Lanovky v St. Johannu jsou vzdáleny cca 4,5 km.
Vzdálenost z Prahy: cca 500 km, 5 hodin a 30 minut
Vzdálenost z Brna: cca 495 km, 5 hodin a 25 minut
Vzdálenost z Bratislavy: cca 445 km, 4 hodin a 50 minut

Popis pokojů

nekuřácké pokoje jsou vybaveny vanou nebo sprchou, WC, fénem, pokojovým trezorem, telefonem, posezením, WiFi připojením.

  • Rodinný pokoj typ 1: cca 28 m2, pro 2-4 dosp. os., přistýlky, balkon nebo terasa. Budova Wiesenhof.
  • Dvoupokojová rodinná suite typ 2: cca 50 m2, pro 2-4 osoby, obývací ložnice, dětská ložnice s patrovou postelí, 2x koupelna, 2x TV, některé pokoje s balkonem. Budova Mittelhaus (parkety/dřevěná podlaha) nebo budova Furtherhof (koberec).
  • Dvoupokojový rodinný apartmán: cca 60 m2, pro 2-5 osob, obývací ložnice, dětská ložnice, koupelna (na vyžádání pokoje se dvěma koupelnami), balkon nebo terasa.
  • Jednolůžkový pokoj s přistýlkou: cca 25 m2, pro 1 dosp. + 1-2 děti do 15,99 let, dvoulůžkový pokoj s přistýlkou. 
  • Dvoupokojová BIO rodinná suite typ 1: cca 70 m2, pro 2-5 osob, obývací ložnice (částečně opticky oddělená), dětský pokoj, koupena se sprchou, balkon nebo terasa.

Maximální počet osob na pokoji nesmí být překročen, ani o dítě do 2 let.

Restaurace, bary, stravování

all inclusive: snídaně formou bufetu s koutkem zdravé výživy, čerstvé pečivo se slanými i sladkými pomazánkami, salámi, sýry, vajíčka, více než 15 druhů džusů, ovoce a cereálie s müsli. Oběd formou menšího bufetu se saláty a polévkou, popřípadě je u snídaně možné sestavit obědový balíček, nebo poukaz na oběd v jedné ze spřátelených horských chat. Odpolední svačina se zákuskem, kávou a čajem. Večeře formou bufetu - otevřená kuchyně/show cooking - tematické bufety, saláty, dezerty. 
Vybrané nápoje v rámci all inclusive 8-23.30 h.: nealkoholické nápoje, pivo, víno (k večeři také 1x lahvové víno/rodina). 17.30-21.30 h. také vybrané pálenky, koktejl, koňak, popř. různé aperitivy a digestivy. Popř. další alkoholické nápoje za speciální ceny.
Dietní strava (kvůli alergiím) nebo vegetariánské možnosti mohou být s předstihem poptány u hotelu.

Fitness a lázně

wellness zóna s krytým bazénem (vodní plocha cca 65 m2), 15 m dlouhá dětská skluzavka, která vede do dětského bazénu, dětské brouzdaliště. Pouze pro dospělé k dispozici parní lázeň, infrakabina, sauny, biosauny, finské sauny. Rodinná sauna u bazénu (možnost vstupu s dětmi). Za poplatek: masáže a kosmetické procedury.

Aktivity v hotelu a okolí

pro lyžaře: hotel nabízí kartu výhod se kterou je skibus v ceně - možnost jet do různých lyžařských oblastí: St. Johann, Oberndorf, Kirchdorf, Erpfendorf, Kitzbühel, Going, Ellmau a Waidring. Každý pátek a sobotu přijíždí mobilní půjčovna lyží (možnost zapůjčení lyžařského vybavení pro děti).
Dětský lyžařský kurz v ceně v termínu pobytu 13. 1.-3. 2. 2024 a 2. 3.-23. 3. 2024 (pouze při pobytu na 7 nocí, sobota-sobota, kurz je pořádán hotelem, není v českém jazyce), možnost zapůjčení dětského lyžařského vybavení za poplatek (přes půjčovnu v okolí, nezařizuje hotel).
Pro rodiny: vnitřní dětský svět s rozlohou 450 m2, denně různorodý animační program pro nejmenší, děti i teenagery. Hlídání dětí od 3 let 70 hodin týdně (po-pá 9.30-21 h.), děti do 3 let 35 hodin týdně (po-pá 9.30-15 h. a 18.30-20 h.), kreativní, sportovní i klidný pohodový program. 

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Familotel Landgut Furtherwirt ****
Vzdálenost od sjezdovky: 3300 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 612 858
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací