Hotel Privát Jasmin

Slovensko, Východní Slovensko, Mengusovce

PRIVÁT JASMÍN

    Slovensko, Východní Slovensko, Vysoké Tatry, Mengusovce
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

samostatná budova stojící na pozemku rodinného domu. Mengusovce jsou malou obcí ležící pod Vysokými Tatrami a mají vynikající polohu pro turistiku, cykloturistiku, běžecké lyžování. Blízko je na Štrbské Pleso, do Starého Smokovce i do Popradu. Ubytování je vhodné především pro rodiny a přátele.

Lyžování

lyžařské středisko Lučivná 4 km, lyžařské středisko Lopušná dolina 6 km, lyžařské středisko Štrbské pleso 12 km. 100 m od objektu extra svah na sáňkování.

Koupání

AquaCity Poprad 12 km.

Vybavení

ubytování až pro 14 osob (10 lůžek a 4 přistýlky), společná kuchyně, společenská místnost s krbem, sauna, venkovní posezení se zastřešeným krbem, parkování na oploceném pozemku pod kamerovým systémem, WiFi internet.

Speciální nabídka

Dítě do 2,99 let bez nároku na služby ZDARMA. Nekuřácký objekt. WiFi internet ZDARMA. Pobytová taxa v ceně. Při pobytu na 7 nocí během zimní sezóny vstup do sauny 1x ZDARMA.

Doprava

vlastní.

Poznámky

Možnost dokoupení cestovního pojištění. Minimální délka pobytu 2 noci. Možný pobyt se psy.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Privát Jasmin

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 786 561
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-privat-jasmin-vychodni-slovensko-slovensko-z1786561/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací