Hotel Meridiana Djerba

  Tunisko, Djerba, Midoun

4/5

Hotel Welcome Meridiana Djerba

    Tunisko, Djerba, Midoun
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Přátelský hotel s prázdninovou atmosférou se nachází cca 6 km od městečka Midoun. Hlavní město ostrova, Houmt Souk, je vzdáleno cca 22 km od hotelu. Nejbližší nákupní možnosti, tuniské restaurace, kavárny a typické bary jsou vzdáleny cca 500 m od hotelu. Vzdálenost hotelu od letiště je cca 30 km. 

Pláž

Vlastní pláž s jemným pískem a s pozvolným vstupem do moře je přímo u hotelu. Na pláži je barový servis (v provozu od 15. 6.) a sprchy. Lehátka a slunečníky jsou zdarma, plážové osušky jsou za poplatek cca 2 TND/den.

Standardní pokoje

Vkusně zařízené klimatizované pokoje (klimatizace v provozu 15. 6.-15. 9.) mají koupelnu se sprchou nebo vanou a WC, telefon, SAT-TV a miniledničku. Každý pokoj má vlastní balkon nebo terasu. Na pokoji je bezpečnostní schránka za poplatek (cca 4 TND/den). Na vyžádání možnost zajistit na pokoj dětskou postýlku zdarma.

Stravování

All Inclusive.

Popis

Hotelový areál se skládá z několika budov umístěných v udržované rozlehlé zahradě. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí a směnárnou, několik restaurací a barů, maurská kavárna, nákupní galerie a diskotéka. V hotelu je bazén pro dospělé a bazén pro děti. Lehátka a slunečníky jsou u bazénů zdarma. 

Internet

Wi-Fi připojení na recepci zdarma.

Sport a zábava

Hotel pro své hosty pořádá různé animační, sportovní a večerní zábavné programy. Pro děti je zde k dispozici dětské hřiště a miniklub. Hoteloví hosté si mohou zdarma zahrát basketball, plážový volejbal, vodní pólo, šipky, fotbal, pétanque, stolní tenis, tenis během dne a nebo si zacvičit aerobic a vodní gymnastiku. Kulečník, elektronické hry, masáže a fitness jsou za poplatek. Na pláži široká nabídka vodních sportů za poplatek. 27jamkové golfové hřiště se nachází cca 4 km od hotelu. 

Stravování informace

ALL INCLUSIVE: Snídaně (7.00-10.00), oběd (12.30-14.30) a večeře (19.00-21.30) formou bufetu. Brzká kontinentální snídaně (6.00-7.00), pozdní snídaně (10.00-11.30). Odpolední snack na pláži v období 15. 5.-15. 10. (12.00-15.00), káva a zákusky u bazénu (15.30-17.00). Neomezené množství vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů v barech dle jejich otevírací doby (8.00-24.00). 1x za pobyt možnost povečeřet v á la carte restauraci (nutná rezervace předem).

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Meridiana Djerba ****
Typ pláže: písčitá

565 656 610 Číslo zájezdu: 683 718
dnes zavřeno

Hodnocení

19. nejlepší hotel v destinaci Djerba

4/ 5 4 recenzí

Ála červenec 2014 Úžasná dovolená!. Obrovské nadšení!!... celá recenze

admin červenec 2014 Komáří farma. V Africe jsem po 6. a v hotelu Meridiana vévodí největší zklamání. ... celá recenze

JITKA K. červen 2014 MERIDIANA DJERBA - SPRÁVNÁ VOLBA. Opět Djerba-opět správná volba.Dovolenou v tomto hotelu jsme si užili.Jeli jsme si odpočinout a to se nán podařilo !... celá recenze

Tunisko

Tunisko je státem severní Afriky a jeho břehy jsou omývány Středozemním mořem. Bohatá historie, při které tato země zažila i francouzskou nadvládu, vytvořila atraktivní směs kultur. Dnešní Tunisko si je velmi dobře vědomo, jak pěkné podmínky pro turisty nejen z Evropy nabízí. Území Tuniska je tvořeno na severu údolím řeky Medžerdy přecházejícím přes masiv Dorsale po stepi a nejjižněji položené pouště. Největším lákadlem jsou i kouzelná tuniská města. Jejich historická centra, tržnice s energickými prodavači a jedinečnou orientální vůní vás uchvátí. Velmi vhodné je pro přímořskou dovolenou místní podnebí. Od května do září se tady můžete setkat s tropickými teplotami nad 30 °C. Velkými přednostmi zájezdů do Tuniska jsou jejich přijatelná cena, výborná letecká dostupnost a kvalitní služby většinou velkých a luxusních hotelů s orientálními architektonickými prvky. Velmi oblíbený je ostrov Djerba, další pevninské lokality jsou Hammamet, Mahdia a Sousse.

Tunisko - více informací