Hotel Destination Jelly Villas

  Dominikánská republika, Punta Cana, Bávaro

4/5

IFA VILLAS BAVARO RESORT AND SPA

    Dominikánská republika, Punta Cana, Bávaro
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis lokace

PUNTA CANA :
Letovisko Punta Cana nebo také „Kokosové pobřeží“ se nachází na východním pobřeží Dominikánské Republiky v provinici Altagracia. Tato turistická destinace je populární od roku 1970 a Karibské moře se zde mísí s Atlantickým oceánem. Pláže Punta Cany – Bavara tvoří přes 30 km dlouhý pás bílého a jemného písku s palmovým porostem a tyrkysově modrým mořem. Je možné zde vyzkoušet celou řadu vodních sportu jako např. jízdu na vodních lyžích či skútrech. Hotelové budovy dle přísných pravidel nesmí převyšovat okolní stromy. A tak zde hotely jsou spíše rozhlehlé než vysoké. V lokalitě najdete kromě hotelů všech kategorií i restaurace, bary a diskotéky. Milovníky golfu jistě nadchne, že zda najdou golfová hřiště např. „Cocotal“. „Manati Park“ nabídne botanickou a zoologickou zahradu s delfináriem, kde je možné za poplatek si s delfínem zaplavat. Letovisko nabízí i kino či divadlo. I z tohoto letoviska je možné podniknout výlet na Isla Saona nebo Isla Catalina. Hlavní město Santo Doming je vzdálené 200 km.

Popis ubytování

IFA VILLAS BAVARO RESORT AND SPA 4****:
Nachází se 20 minut jízdy od mezinárodního letiště Punta Cana, u pláže Bávar o s bílým pískem a tyrkysovým mořem, se nachází hotel IFA Villas Bavaro Resort and Spa. Tento 4* resort disponuje celkem 652 pokoji. Pokoje se děli na „Standard“ a „Superior“. Všechny jsou vybaveny: klimatizace, telefon, kabelová TV, fén, trezorem (za poplatek), miniledničkou a balkón. „Superior“ – má navíc kávovar a místo balkónu má francouzské okno. V hotelu najdete celkem 7 restaurací, 2 bufetové „Colibrí“ a „Las Velas“, 1 pizza snack a 4 á la carte (např. „Jalisco“ – mexická nebo „Bella Serata“ – italská) a 8 barů – „Hight Beach Bar“, „Margarita“ nebo „Café Dominicano/Lounge bar“ a další. Pro děti ve věku 4–12 let je v hotelu „Mini club“ a během dne hosté mohou odpočívat i aktivně: tenis, badminton, pétanque, ping pong, plážový volejbal, plážový fotbal či si vyzkoušet nemotorizované vodní sporty jako je windsurf, kajak nebo katamarán. Pro ty, kdo rádi tanči jistě bude zábavou navštívit diskotéku „Fantasy“. V hotelu je i posilovna a SPA< (za poplatek)s nabídkou masáží, jacuzzi a kosmetikou. Nechybí zde zdravotní péče a lékárna, hlídaní dětí, dárkový obchod a mini market, autopůjčovna (za poplatek) a parkoviště.
All Inclusive zahrnuje: Stravovaní 24 hodin denně (bufetová restaurace „colibri“ pro snídaně, obědy a večeře, bufetová restaurace na pláži pro obědy, pizzeria snack bar, a la carte restaurace, 8 baru s nápoji místní výroby), diskotéka „Fantasy“, lehátka, slunečníky a osušky na pláži a u bazénu, posilovna, nemotorizované vodní sporty, další sporty jako aerobik, badminton, tenis, pétanque, plážový volejbal a fotbal, mini klub (4-12 let), organizované aktivity během dne a večera, 2 Wifi hotspoty v „Café Dominicano Bar“, pro novomanžele novomanželský balíček.
*a la carte restaurace jsou otevřené většinou pouze na večeři, u některých je vyžadovaný formální oděv.Změna služeb hotelu vyhrazena.

Strava

Stravovaní formou All Inclusive.
All Inclusive zahrnuje: Stravovaní 24 hodin denně (bufetová restaurace „colibri“ pro snídaně, obědy a večeře, bufetová restaurace na pláži pro obědy, pizzeria snack bar, a la carte restaurace, 8 baru s nápoji místní výroby).

Program

1. DEN
Odlet z Prahy, s přestupem do Punta Cana nebo Santo Domingo
2. DEN - 11. DEN
Pobyt ve Vámi zvoleném hotelu s možností fakultativních výletů.
11. DEN
Odlet z Punta Cany nebo Santo Dominga s přestupem směrem Praha
12. DEN
Přílet do Prahy
(Počet dní/nocí se liší dle vypsaných termínů)
Zájezd je možné mít i na kratší či delší dobu než jsou vypsané termíny.
Cena je pak dána aktuální cenou letenky a konkretním počtem nocí v hotelu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Destination Jelly Villas ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 500 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 041 346
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 10 recenzí

jan únor 2018 Už ne. Myslím, že 4* je moc. Fronta na jídlo, které se po týdnu opakuje. Bazény jsou zastaralé a údržba nic moc. Ubytování na okraji pob... celá recenze

Veronika leden 2017 Super dovolená. V tomto hotelu jsme byli letos začátkem ledna, trošku jsme se báli aby to stálo ,,za to´´ ale byli jsme velice spokojený. Jak se s... celá recenze

Petr srpen 2016 Panska jizda do Dominikanske Republiky. Uzasna dovolena ktera se nam moc libila. Krasna priroda, mnoho palem, ciste more, bili pisek a lidi kteri bohati sice nejsou, ale ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Dominikánská republika

Dominikánská republika je stát nalézající se na souostroví Velké Antily v Karibském moři. Ostrov objevil v roce 1492 Kryštof Kolumbus a byl tímto ostrovem, stejně jako současní návštěvníci, okouzlen. Přírodní krásy tohoto státu jsou velmi různorodé. Naleznete zde třítisícová horská pásma, národní parky, jezera, jeskyně a především nekonečné písčité pláže u křišťálového moře. Dominikánská republika vám umožní nahlédnout i do své zajímavé historie prostřednictvím velkého množství památek v koloniálním stylu.

Nádherný tropický ostrovní stát Karibiku si vás získá výjimečným exotickým prostředím. Tady se během vaší dovolené zastaví čas. V dominikánské republice na vás čeká velmi přívětivé prostředí, lidé jsou velmi milí a ostrov je celkově romantickým rájem pro zamilované páry. Nezapomenutelná je kombinace krásného pobřeží s exotickým slunečným počasím. Nejvyhledávanější lokality jsou Punta Cana a Boca Chica.

Do 25. dubna 2018 si turisté musí pro vstup do země po příletu obstarat turistickou kartu. Od 25. dubna 2018 bude poplatek za turistickou kartu již zahrnut v ceně letenky.

Dominikánská republika - více informací