Hotel Pecr

  Česko, Královéhradecký kraj, Pec pod Sněžkou

4/5

PECR

    Česko, Královéhradecký kraj, Krkonoše, Pec pod Sněžkou
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel leží v samém centru oblíbeného horského střediska Pec pod Sněžkou. Nedaleko hotelu je nově vybudovaná dolní stanice kabinkové lanovky na Sněžku. Postupně je budována i infrastruktura pro volný čas mimo zimní měsíce. Turistické trasy, cyklostezky, lanový park, bobová dráha a spousty dalších atrakcí nabízí aktivní trávení volného času v našich nejvyšších horách pro každého návštěvníka. 50 metrů od hotelu je zastávka skibusu, nejbližší lyžařský vlek je vzdálen 600 metrů.

Vybavení

Moderní nově postavený aparthotel vhodný pro všechny věkové kategorie i náročnější klienty. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, restaurace s kavárnou, WiFi připjení zdarma, prodejna a půjčovna lyžařského a cyklistického vybavení.

Pokoje

Možnost ubytování v garsoniérách pro 2 osoby nebo v apartmánech až pro 5 osob. Apartmány mají dvě obytné místnosti (ložnici se dvěma lůžky a obývací místnost s kuchyňkou a jídelním stolem s dalšími dvěma lůžky. Tato skladba umožňuje kvalitní ubytování jednotlivců, párů nebo celých rodin. Kuchyň je plně vybavená spotřebiči (lednice, mikrovlnná trouba, trouba, myčka a kuchyňské nádobí). Součástí apartmánu je dále lodžie, luxusní koupelna s vanou nebo sprchovým koutem a WC. Obě obytné místnosti jsou vybaveny WiFi a LCD televizory. Každý apartmán disponuje parkovacím stáním v krytých garážích v suterénu hotelu a privátní lyžárnou, kolárnou. Garsoniéry jsou dvoulůžkové pokoje, které mají jednu obytnou místnost se dvěma lůžky, kuchyňku a jídelní stůl. Tato skladba umožňuje kvalitní ubytování jednotlivců a párů. Kuchyň je plně vybavená spotřebiči (lednice, mikrovlnná trouba, trouba, myčka a kuchyňské nádobí). Součástí bytu je dále lodžie, luxusní koupelna s vanou nebo sprchovým koutem a WC. Pokoj je vybaven WiFi a LCD televizorem. Každý byt má přístup v suterénu hotelu k privátní lyžárně, kolárně. Každá garsoniéra disponuje parkovacím stáním na venkovním parkovišti.

Sport

Masáže, finská sauna, infrakabina, pára, solná sauna, vnitřní i venkovní jacuzzi, venkovní ochlazovací bazén, biosauna, léčebné procedury.

Stravování

Vlastní stravování, snídaně za poplatek 150 Kč / dospělé osoby a 80 Kč / děti do 12 let nebo polopenze (snídaně + večeře) za poplatek 400 Kč / dospělé osoby a 230 Kč / děti do 12 let.

Děti

Zapůjčení dětské postýlky pro děti do 2 let za poplatek 100 Kč / noc.

Poznámka

Kapacita je na zpětné potvrzení. Domácí zvířata nejsou povolena.

565 656 610 Číslo zájezdu: 845 370
dnes 8–19 h

Hodnocení

13. nejlepší hotel v destinaci Královéhradecký kraj

4/ 5 8 recenzí

Kateřina září 2021 Kladná. Velice krásný, moderní a čistý hotel. Příjemná obsluha, rádi se určitě vrátíme, není nic co by jsme mohli vytknout. Jídlo a wellne... celá recenze

Bróža březen 2019 Hodnocení pobytu. Hotel jako takový je pěkný, moderní, ale ty služby ...... celá recenze

HanaK prosinec 2018 Rozhodně nedoporučuji. Hotel je krásně vybavený, avšak prostory má hodně nevýhod. Strašné parkování, malé prostory pro snídaně, personál neschopný. Tolik... celá recenze