Hotel Rezidence Lauzieres

  Francie, Rhône-Alpes, Arc 2000

Les Arcs

  Francie, Rhône-Alpes, Arc 2000
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Rezidence Varet** v části Arc 2.000, vzdálená cca 200 m od vleků, sjezdovek a obchodní
zóny, v termínech 749 a 709 F-ARC.

Rezidence Lauzieres** v části Arc 1.800, vzdálená max. 150 m od skiareálu a cca 100 m od
obchodní zóny v termínu 710 F-ARC.



Ubytování

Studio St. 5 (pro 2-5 osob) obytná místnost s rozkládacím gaučem pro 2 osoby a kuch. koutem, za zasunovacími dveřmi v předsíni palanda a šuplík, koupelna + WC, většinou balkón. Studia jsou účelně a vkusně zařízena, kuchyňské kouty mají sporák, lednici, myčku, mikrovlnku/ minitroubu, nádobí a příbory, ložnice lůžkoviny. Povlečení, utěrky, ručníky, čisticí prostředky a toaletní papír je třeba mít vlastní. Klienti uklízejí sami. Kauce 400 €.
Ve střediscích Arc 1.800 i 2.000 se platí parkovné (cca 90 €/týden). Zdarma je možné parkovat v údolí pod středisky u Bourgu (doprava skibusem).



Stravování
Doprava

Autobusem nebo vlastním vozidlem. Odjezdová místa, časy odjezdů a cena za přepravu zde.



Fakultativní služby

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Rezidence Lauzieres **
Vzdálenost od sjezdovky: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 693 999
dnes 8–19 h

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací