Özkaymak Falez Hotel

  Turecko, Antalya

OZKAYMAK FALEZ HOTEL

    Turecko, Antalya
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Maximální obsazenost

2 dospělé osoby + 2 děti
3 dospělé osoby + 1 dítě

Pláz

Soukromá písečná pláž je vzdálena od hotelu 200 metrů. Je k dispozici kyvadlová doprava. Lehátka a slunečníky zdarma, vodní sporty za poplatek.

Poloha

Ozkaymak Falez je umístěn ve středu starobylé a přírodní krásy na svazích Taurus, s výhledem na Středozemní moře. Hotel se nachází cca 1 km od centra města Antalya. Mnoho památek v Antalya, včetně Kaleici Marina, Antalya a Kesik Minaret Mosque se nachází 20 minut od hotelu. Antalya Aquarium, Antalya Archaeological Museum a Cam Piramit se nachází pouze 300 m od hotelu. Letiště Antalya je vzdálené 16 km.

Stravování

ultra all inclusive

Vybavení pokoje

Klimatizované pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, koupelnou s vanou nebo sprchou, fénem, SAT/TV, trezorem, telefonem a balkonem.

Vybavení hotelu

Pro hotelové hosty je zde k dispozici 24 hodinová recepce, společenské prostory, venkovní bazén, krytý bazén, zahrada, sluneční terasa, úschovna zavazadel, výtah, obchod se suvenýry, kosmetické služby, prádelna, směnárna, Wi-fi připojení ve společných prostorech (zdarma), vířivka, Turecká/parní lázeň, masáže, wellness, tenisový kurt, fitcentrum, šipky, minigolf, stolní tenis, noční klub, herna, parkoviště, kyvadlová doprava (za poplatek), dětský bazén, dětské hřiště, hotelový animační program Změna rozvrhu animačních programů vyhrazena - dle vedení hotelu, za poplatek SPA centrum, prádelna, čistírna, večerní osvětlení na tenisových kurtech, tenisového vybavení a lekce, vodní sporty, kulečník, obchody Nabídku služeb, které nejsou zahrnuty do ceny zájezdu, a které se na místě platí, získáte po příjezdu do hotelu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Özkaymak Falez Hotel *****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 400 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 742 216
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-ozkaymak-falez-hotel-antalya-turecko-z742216/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací