Oasis Hotel

  Řecko, Peloponés, Kalo Nero

OASIS

    Řecko, Peloponés, Kalo Nero
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Název zájezdu dle CK

OASIS

Poloha

Aparthotel se nachází poblíž vesničky Kalo Nero, kde jsou k dispozici menší obchody, restaurace a taverny. Větší možnosti nákupů a zábavy se nachází v cca 6 km vzdáleném městě Kyparissia. Díky své poloze je hotel ideálním místem a skvělým výchozím bodem pro poznání krás a historie Peloponéského poloostrova. Zhruba 500 m od hotelu najdete oblíbené místo Pisina Pool & Beach Bar - velký bazén s lehátky se slunečníky, který je perfektním místem pro odpočinek a odreagování. Můžete zde strávit celý den zdarma v případě jakékoliv útraty (částka není nijak omezena). Letiště Kalamata je od hotelu vzdálené cca 55 km a transfer potrvá přibližně 1 hodinu.

Vybavení a služby

Hotel svým návštěvníkům nabízí recepci s možností pronájmu trezorů (za poplatek), společenskou místnost s televizí, restauraci/tavernu s terasou, velký venkovní bazén se slanou vodou a hydromasážní částí, lehátka a slunečníky u bazénu (osušky na vyžádání, za poplatek), bar u bazénu, Wi-Fi připojení, parkoviště a prádelnu (za poplatek). V hlavní sezóně (červenec a srpen) je 1x v týdnu pořádán zábavný večer.

Ubytování

Studia: cca 34 m2, situovány v patře, dvě řádná lůžka a přistýlka v podobě rozkládacího gauče, koupelna s vanou či sprchou a toaletou, prostorná kuchyňka (včetně vařiče, základního nádobí, ledničky a rychlovarné konvice), individuálně ovladatelná klimatizace, Wi-Fi připojení, LCD TV se satelitním příjmem, telefon, lednička, vysoušeč vlasů, balkon s bočním výhledem na moře.
Apartmány: cca 54 m2, situovány v přízemí, samostatná dvoulůžková ložnice a obytná kuchyň se dvěma lůžky, terasa s výhledem do zahrady a částečným bočním výhledem na moře, vybavení stejné jako v případě studií.

Sport a zábava

V areálu je možné využívat dětské hřiště, tenisový kurt a stolní tenis (vše zdarma).

Stravování

Polopenze (snídaně a večeře formou bufetu).

Pláž

Velmi pěkná písčito-oblázková pláž  je od hotelu oddělena pouze pobřežní komunikací. Vstup do vody je prudší a oblázkový, ale díky tomu je voda v moři křišťálově čistá. Jak by se také jinak vesnička mohla nazývat Kaló Neró - dobrá voda… Celá pláž je v ochranném pásmu Natura 2000, takže místo rušivých vodních atrakcí zde potkáte označená hnízda s právě nakladenými vejci karet obecných.

Vzdálenosti

Pláž Kalo Nero: cca15 m (oddělena pobřežní komunikací)
Město Kalo Nero: cca 1 km
Město Kyparissia: cca 8 km
Letiště Kalamata: cca 55 km

Poznámka

Povinná pobytová taxa: 1,50 € za pokoj a noc ve 3* hotelu. Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.
V případě letu do Kalamaty je maximální váha odbaveného zavazadla v rámci ceny zájezdu 15 kg/osoba.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Oasis Hotel ***
Typ pláže: písčito - oblázková, oblázková
Vzdálenost od pláže: 20 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 164 913
dnes zavřeno

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-oasis-pelopones-recko-z2164913/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací