Blue Haven Hotel

  Trinidad a Tobago, Tobago, Scarborough

Blue Haven Hotel

    Trinidad a Tobago, Tobago, BACOLET BAY
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel má 55 pokojů. Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Je zde restaurace, jídelna, bar, pokojová služba a konferenční místnost. Děti si mohou hrát na dětském hřišti. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti.

Ubytování

V pokojích je klimatizace, ventilátor a koupelna. Ke standardu většiny pokojů patří balkón, na kterém mohou hosté odpočívat. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo kingsize manželskou postel. Také je zde sejf a minibar. Na pokoji je připojení k internetu, telefon a televize. V koupelnách je sprchový kout a vana. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a župan. V objektu jsou nekuřácké pokoje.

Sport/aktivity

V objektu je možné příjemně trávit volný čas. Pro hosty je zde bazén a venkovní bazén. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. V hotelu si mohou hosté vybrat z celé řady sportovních aktivit, například tenis a jízdu na koni, za poplatek je pak golf a rybaření. K vodnímu sportovnímu programu objektu patří vodní lyžování, windsurfing, plachtění, jízda na kajaku a šnorchlování. Dále je zde pro hosty fitness studio a jóga. Relaxovat mohou hosté ve wellness zóně, která nabízí parní lázeň a masáže. Za poplatek je možné využít kosmetický salon. Objekt nabízí svým hostům také diskotéku a noční klub.

Stravování

V hotelu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze, plná penze a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Blue Haven Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 844 430
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-blue-haven-hotel-tobago-trinidad-a-tobago-z844430/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).