Kefalos Beach Village Hotel

  Kypr, Paphos

5/5

Kefalos Beach Tourist Village

    Kypr, Paphos
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Obecný popis:

Vítejte v hotelu Kefalos Beach Tourist Village v oblasti Paphos. Nejbližší město je Paphos (2 km). Další města: Limassol (75 km), Polis (65 km). Pro váš pohodlný příjezd je k dispozici minimarket, vstupní hala, společenská místnost, recepce a klimatizace. Personál tohoto 2 podlažního hotelu mluví německy a anglicky. Prázdninovou mobilitu vám usnadní půjčovna automobilů, motocyklů a kol. Je k dispozici dětské hřiště. Hotel nabízí bazén . Hosté se mohou odreagovat u sklenky drinku v bazénovém baru. Slunečníky a lehátka jsou k dispozici na pláži a u bazénu. Z hotelu je dostupné Paphos Harbor (2 km), disko (500 m), Tomb Of The Kings (900 m), Waterpark (4 km) a Baths Of Aphrodite (65 km). Z hotelu se snadno dostanete ke stání taxíků, autobusovým zastávkám, kinu, do středu města, k barům a restauracím, obchodům, turistické informace a supermarketům. Hotel zajišťuje potřeby tělesně postižených hostů tímto vybavením: rampy. O vaši zábavu se postará hotelová společenská místnost s televizí. Vozidla lze zaparkovat na parkovišti.

Vybavení:

Pro vaše pohodlí nabízíme tyto služby: trezor, žehlení, služby prádelny, směnárnu, služku, službu probuzení a domovníka zajišťujícího služby. Internet je k dispozici na přístupových bodech wi-fi. Tento hotel, uzpůsobený pro návštěvy celých rodin, nabízí dětský klub, zabavení dětí, služby hlídání dětí a dětský bazének, což zajistí pohodlný pobyt i rodičů s mladými hosty. Recepční hodiny: 24hodinová služba. Hotel nabízí zasedací místnost.

Stravování:

Hotel má 2 restaurace. Během dne je také k dispozici bufet. Večerní drinky si můžete vychutnat na baru u vstupní haly. Polopenze: Polopenze zahrnuje snídani a večeři. Polopenze plus: Polopenze plus zahrnuje snídani.

Sport a volný čas:

Hotel nabízí aktivity, jako jsou šipky, minigolf, zábavných programů, lukostřelba, biliár, stolní tenis, herní místnost či boccia. Během rekreace v hotelu Kefalos Beach Tourist Village si můžete vychutnat také vířivku, relaxační místnost či sluneční louku. Hosté, kteří na dovolené hledají sportovní vyžití, se mohou věnovat aktivitám, jako je např. basketbal, plážový volejbal, fitness, fotbal, aerobik či volejbal. Nejbližší golfové hřiště je vzdálené 11 km. Hotel nabízí hostům v závislosti na počasí a sezóně živou hudbu a večerní show.

Další informace:

Přijímáme tyto platební metody: American Express, Euro/Master, Diners Club a Visa. Určité služby, vybavení či aktivity mohou být dále zpoplatněny.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Kefalos Beach Village Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 200 211
dnes 8–19 h

Hodnocení

6. nejlepší hotel v destinaci Paphos

5/ 5 1 recenzí

marbla srpen 2013 Fantastická dovolená. Byli jsme velmi překvapeni. Tak krásnou dovolenou jsme ještě nezažili.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-kefalos-beach-tourist-village-paphos-kypr-z1200211/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Kypr

Kypr je třetím největším ostrovem ve Středozemním moři. Po bouřlivé historii patří nyní k oblíbenému cíli turistů. Ostrov je rozdělen na řeckou a tureckou část. Známá turistická letoviska nalezneme u obou a díky své poloze v subtropickém pásu je zde dlouhé, teplé léto. Důvodem je poloha v rámci Středozemního moře až jižně od Turecka a letní teploty kolem 25 °C tu vydrží do konce října. Přesto je možné vyrazit na Kypr i za zimní dovolenou. Téměř dva tisíce metrů vysoký vrchol v pohoří Troodos umožní v zimě lyžování, při kterém spatříte netradiční scenérie. Kyprem kráčela starověká historie a odkazy někdejších kultur naleznete na každém kroku. Pro návštěvu jižní řecké části platí pravidla Evropské unie a postačí občanský průkaz. Pro severní tureckou část je však nutný pas platný ještě půl roku po návštěvě.

Kypr - více informací