Penzion Joze

Chorvatsko, Střední Dalmácie, Promajna

4/5

Penzion JOZE

    Chorvatsko, Makarská riviéra, Střední Dalmácie, Promajna
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

nachází se 80 m od oblázkové pláže

Ubytování

dvoulůžkové pokoje s rozkládacím gaučem pro jednu dospělou osobu nebo 2 děti do 12-ti let. Pokoje jsou vybaveny vlastním SWC a balkónem se zahradním nábytkem. Dva pokoje bez balkónu s vlastním posezením na terase.

Vybavení

všechny pokoje mají KLIMATIZACI a Wi-Fi zdarma, parkování bezplatně, chladnička je k dispozici vždy pro 2-3 pokoje

Stravování

polopenze - snídaně je formou bufetu (uzeniny, sýry, vajíčka, máslo, marmeláda,med, sladké a slané pečivo..) k dispozici v neomezeném množství - večeře je servírovaná, sestávající ze dvou chodů - jednotná polévka + výběr ze 3 hlavních jídel. K hlavnímu jídlu je podávána příloha a pečivo. Zdarma je k večeři poskytována sklenice vody. Další nápoje za příplatek. 

Pláž

široká oblázková pláž cca 80 m chráněná borovicemi tvořícími přirozený stín, pozvolný vstup do moře, pláž je vhodná i pro seniory a malé děti

Slevy a výhody

vlastní doprava - 1.500 ,- Kč, spojení 2 turnusů - 1.500,- Kč, ubytování v pokoji bez balkónu s vlastním poszením na terase - 300,- Kč/os./pobyt

Upozornění

jednolůžkový pokoj + 700,- Kč/noc,

Názor CK

jedna z nejkrásnějších  pláží makarské riviéry, moderní penzion, delegátka přímo v penzionu

Stravování

polopenze - snídaně je formou bufetu (uzeniny, sýry, vajíčka, máslo, marmeláda,med, sladké a slané pečivo..) k dispozici neomezeném množství - večeře je servírovaná, sestávající ze dvou chodů - jednotná polévka + výběr ze 3 hlavních jídel. K hlavnímu jídlu je podávána příloha a pečivo. Zdarma je k večeři poskytována sklenice vody. Další nápoje za příplatek. 

Plážový servis

Penzion JOZE se nachází 80 m od oblázkové pláže 

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Penzion Joze
Typ pláže: oblázková
Vzdálenost od pláže: 80 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 512 390
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 26 recenzí

Jan Stawarczyk listopad 2020 Úžasná dovolená. Malý krásný pension, maximálně čistý, při příjezdu nás paní Helenka čekala u autobusu a postarala se o vše.Rychle ubytování ještě ... celá recenze

Laďa červen 2019 Krásná dovolená. Nic jsem od zájezdu nečekal a byl jsem velice příjemně překvapen. Uznávám, že hlavní zásluhu na tom neslo počasí, ale nikdy by mě ... celá recenze

Rodiče+dvě princezny červen 2017 Příjemně prožitá dovolená. Pro tuto destinaci jsme se rozhodli po pečlivém výběru z katalogu CK a recenzí na netu. Rozhodně jsme se nezklamali a příští rok s... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-penzion-joze-makarska-riviera-chorvatsko-z1512390/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Chorvatsko

Nenechte si ujít

Historicky nejoblíbenější cíl českých turistů na pobřeží Jadranu má co nabídnout. Přírodní i kulturní poklady na dosah. Podívejte se s námi na ty nejzajímavější.

Istrie a Pula

Z Istrie se stala menší perla Středomoří. Koncentrace zážitků je vysoká, hlavně historických památek, koupání v moři a sem tam i na přírodní zajímavost narazíte. Centrem je historická Pula se slavným amfiteátrem. Z přírodních lákadel jsou atraktivní krápníkové jeskyně Baredine u obce Nova Vas a Národní park Brijuni nedaleko Puly.

Národní park Plitvická jezera

Kdo by neznal jezera a vodopády z Pokladu na Stříbrném jezeře. Plitvice jsou nejslavnější národní park Chorvatska. Tvoří je soustava 16 sladkovodních jezer, která jsou v délce 7 km navzájem propojena říčkami, vodopády a kaskádami. Zaujmou především svou tyrkysově modrou vodou. Vyjeďte si na loďce a prozkoumejte přírodní poklad Chorvatska.

Dubrovník

Starobylý Dubrovník je nejatraktivnější letovisko Chorvatska. Největším celosvětově uznávaným tahákem je systém opevnění a historické centrum. Staré město je neporušený obraz přístavu z přelomu 17. a 18. století. Starobylé kamenné domy, úzké uličky a schodiště mají půvab. Centrem veřejného života je náměstí Luža.

Národní park Kornati

Kornati se nachází ve střední části chorvatského Jadranu. Jedná se o kouzelné seskupení mnoha ostrovů. Jméno národní park dostal podle největšího z ostrovů Kornatu. V současné době má souostroví 89 různých ostrovů, ostrůvků a útesů. O kráse mnoha ostrovů a ostrůvků zasazených v moři nelze psát, ty je potřeba vidět naživo.

Trogir

Starobylé město ve Střední Dalmácii zapsané na seznamu UNESCO se jmenuje Trogir. Nejcennější je téměř neporušená stará historická část města kolem katedrály, která vznikala ve 13. až 15. století. Hlavní památka je románská katedrála sv. Vavřince (Sveti Lovre), trojlodní bazilika ze 13. století. Významný je přístav, ze kterého se pořádá mnoho výletů na moře a okolní ostrovy.

Národní park Krka

Krka je národní park v Chorvatsku pojmenovaný po stejnojmenné řece. Nachází se v centrální části Dalmácie, v Šibensko-kninské župě nedaleko města Šibenik. Národní park Krka je známý svými četnými vodopády a různobarevnými jezírky. Hlavní pozoruhodností národního parku jsou soustava vodních kaskád a rekordní počet živočišných a rostlinných druhů.

Poreč

Poreč patří mezi přístavní města Istrie s tisíciletou historií. Čisté Jaderské moře a borové lesy, které sahají až k mořskému břehu, dělají z Poreče ideální místo pro rodinnou dovolenou. Město je slavné pro vzácnou Eufraziovu bazaliku, která pochází ze 6. století a patří na seznam světového kulturního dědictví UNESCO.

Split

Split je druhé největší město Chorvatska, centrum Střední Dalmácie na pobřeží Jaderského moře. Ve Splitu najdete velké množství kulturních památek. Antický Diokleciánův palác se roku 1979 zařadil na seznam kulturního dědictví UNESCO. Nejzajímavější jsou staré klenby a chodby pod městem. Split využívá služby mezinárodního letiště 20 kilometrů na západ.

Chorvatsko - více informací