Madeira Bright Star Hotel

  Portugalsko, Madeira, Funchal

5/5

Madeira Bright Star

  Portugalsko, Madeira
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel se nachází v hlavním městě ostrova Funchal, asi 1 km od jeho centra. V okolí najdete obchody, bary a restaurace. Jen několik minut chůze od hotelu se nachází přístav a živá pobřežní promenáda. Hotel se nachází přibližně 1,5 km od centra města. .

Pláž

Nejbližší oblázková pláž Praia do Almirante Reis je vzdálená asi 1,4 km od hotelu, plážový servis není k dispozici

K dispozici pro hosty

Recepce, lobby, restaurace, bar, zahrada, sluneční terasa s lehátky, bazén. Hotel poskytuje osušky k bazénu (zdarma)..

Internet

Wi-Fi ve veřejných prostorách zdarma.

Stravování

Snídaně (7:30 - 10:00) formou bufetu.

Sportovní a animační program

Hotel nemá animační program..

Místní kategorie
****
Názor CK

Komorní hotel, který se nachází v blízkosti centra živého Funchalu, je ideální volbou pro ty, kteří chtějí ostrov prozkoumat na vlastní pěst. Doporučujeme jej zejména těm, kteří během své dovolené dávají přednost klidu hotelu (v hotelu neprobíhají animace).

Program

Den první
Sraz u stanoviště CK 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu transfer do vybraného hotelu.
Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů.
Den poslední
Snídaně. Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do Polska.
Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Madeira Bright Star Hotel ****
Typ pláže: špatný přístup, kamenitá
Vzdálenost od pláže: 250 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 705 156
dnes 8–19 h

Hodnocení

15. nejlepší hotel v destinaci Madeira

5/ 5 1 recenzí

Jajina květen 2019 Madeira Bright Star by Petit Hotels. Hotel je umístěn asi 15 minut pěšky od centra, v klidné části Funchalu. V blízkosti je autobusová zastávka s různými spoji, restau... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-madeira-bright-star-madeira-portugalsko-z2705156/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací