Hotel Aurelia

  Bulharsko, Slunečné pobřeží

3/5

Aurelia

    Bulharsko, Slunečné pobřeží
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Poloha: Slunečné pobřeží je jedním z největších přímořských letovisek v Bulharsku a byla založena v roce 1958. Pláž je téměř 6 km dlouhá a pokrytá jemným pískem. Vláček, hřiště a aqua parky poskytují ideální příležitost pro zábavu dětí. Středisko nabízí mnoho možností pro dospělé - windsurfing, paragliding, šlapadla, vodní lyžování, jízda na koni, střelba lukem, minigolf, tenis, cyklistika, plážový volejbal a stěnové lezení.

Vybavení: Recepce, restaurace, internet zdarma v areálu hotelu a restaurace. Dětský bazén a bazén pro dospělé, slunečníky a lehátka zdarma pro hotelové hosty. Prádelna, půjčovna aut a kol k dispozici.

Ubytování: Každý dvoulůžkový pokoj má vlastní balkon, koupelnu, minibar, telefon, kabelovou TV a klimatizací. Všechny pokoje mají možnost jedné přistýlky, minibar, bezpečnostní schránku. Byt má ložnici a velký obývací pokoj s kuchyňským koutem, velkou a malou pohovkou. Má také vlastní balkon, koupelnu, kabelovou TV, lednici, telefon.

Stravování: Stravování je se snídaní.

Pláž: Písečná pláž cca 700 m.

Sport a zábava: Vodní sporty na pláži.

Program pobytového zájezdu:

1.den: Sraz 2 hodiny na letiště před plánovaným odletem, odbavení, let na trase Praha (Brno, Ostrava) do Burgasu, transfer do hotelu, ubytování, nocleh.

2.den - den do návratu : Pobyt ve vybraném hotelu, volno, koupání, zábava, možnost fakultativních výletů.

Poslední den: Snídaně, volno volný program, transfer na letiště, odlet z Burgasu, let na trase do Prahy (Brna Ostravy)

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Aurelia ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 500 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 207 149
dnes zavřeno

Hodnocení

3/ 5 1 recenzí

Kristina srpen 2016 Hotel Aurelia. Jsme nespokojeni !! Nikde nebylo udáno ani mi telefonicky sděleno, že v letadle nedostanu občerstvení myslela jsem, že je to autom... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-aurelia-slunecne-pobrezi-bulharsko-z1207149/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací