Hotel Vila Vasko

Bulharsko, Sozopol

Vila VASKO

  Bulharsko, Sozopol
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Vila se nachází v klidné části nového Sozopolu ve svahu. Vasko má menší zahrádku a dvorek s jednoduchým posezením. Studia jsou útulná, hezky udržovaná a vybavena převážně dřevěným nábytkem. Ubytování je určeno pro nenáročné klienty, kteří většinu času tráví u pláže nebo poznáváním blízkého okolí. Vila Vasko je ideální místo pro dovolenou s dětmi a pro starší klienty.
Studio pro 2 - 3 osoby
jedna místnost s dvoulůžkem popř. s třetím pevným lůžkem. Součástí je malý kuchyňský kout s plotýnkovým vařičem, vybaven nádobím pro jednoduchou přípravu jídla, ledničkou a rychlovarnou konvicí. Vlastní sociální zařízení (v tomto ubytování je vyzděná okrajová hrana a závěs), TV a balkon s posezením.
Stravování
vlastní nebo polopenze (snídaně – servírované kontinentální, večeře – servírované). Strava je podávána v místní restauraci pár minut od ubytování.
Vzdálenosti
severní pláž 400 m, jižní pláž 500 m, nákupní možnosti a centrum města 200 m, letiště v Burgasu 35 km.

Pláž
severní a jižní písečná pláž, na okrajích lemované skalisky. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.
Zábava a sport
historická část města nabízí návštěvu vykopávek, muzea, galerie či hradních trosek. V centru města najdete bary, diskotéky, typické taverny, restaurace a kavárny, večerní promenády a kolotoče. Vodní sporty na pláži za poplatek. Fakultativní výlety do okolí. Autobusové spojení do okolních měst.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Vila Vasko
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 200 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 219 477
dnes 8–19 h

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací