Hotel Vila Slunce

Bulharsko, Sozopol

4/5

Vila SLUNCE

  Bulharsko, Sozopol
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Vila se nachází v nové části Sozopolu, poblíž centra města a zhruba pět až deset minut chůze od pláže. Součástí je bazén s lehátky zdarma a posezení s malým grilem.

Pokoj pro 2 osoby
místnost se dvěma lůžky nebo manželskou postelí. Součástí je vlastní sociální zařízení, sprcha balkánského typu (bez okrajové hrany), lednice, TV, větrák. Pokoje s balkonem i bez balkonu.
Pokoj pro 3 osoby
ložnice se dvěma lůžky, obývací pokoj oddělený dřevěnou zástěnou s rozkládacím gaučem pro jednu osobu. Vlastní sociální zařízení, sprcha balkánského typu (bez okrajové hrany), lednice, TV, větrák. Pokoje s balkonem i bez balkonu.
Pokoj pro 4 osoby
skládá se ze dvou místností, z nichž jedna je ložnice se dvěma lůžky, druhá místnost je obývací pokoj oddělen zástěnou s rozkládacím gaučem pro dvě osoby. Vlastní sociální zařízení, sprcha balkánského typu (bez okrajové hrany), lednice, TV, větrák. Pokoje s balkonem i bez balkonu.
Vybavení
bazén s terasou a lehátky, venkovní posezeni s vybavenou kuchyňkou a malým grilem, stolní tenis.
Stravování
vlastní nebo polopenze (snídaně – servírované kontinentální, večeře – servírované) v ceně. Strava je podávána v místní restauraci 450 m od ubytování.

Vzdálenosti
severní pláž 400 m, obchod 50 m, centrum 300 m, letiště v Burgasu 35 km.

Pláž: severní a jižní písečná pláž, v okrajových částech lemovaná skalisky.
Zábava a sport
muzea, restaurace, kavárny, bary, diskotéky. Velmi populární je potápění. Jsou zde potápěčské kurzy vedené zkušenými instruktory. Škola surfingu, relaxační a léčivé masáže. Fakultativní výlety do okolí, autobusové spojení do okolních měst, večerní zábava.
Názor našich klientů

Již více než 10 let je naším druhým letním domovem vila Slunce v Sozopolu. Domácí prostředí vily, milá paní domácí Sněžanka, která rozumí i mluví česky a bazén s vybavenou kuchyňkou můžeme vřele doporučit rodinám s dětmi, mladým lidem i seniorům. Slunce - to je jistota pohody, klidu a odpočinku.

Rodina Procházkova

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Vila Slunce
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 350 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 730 508
dnes 8–19 h

Hodnocení

8. nejlepší hotel v destinaci Sozopol

4/ 5 3 recenzí

Forman červen 2018 Josef Forman. Jsme ubytovaní ve Vile Slunce již po desáté, pokud se spokojíte s poněkud retro TV a vybavením a přivezete si s sebou částečné v... celá recenze

Magda Horáková červenec 2017 Ubytování. Pokud chcete zažít opravdu retro ubytování,tak vila Slunce je to pravé.Přizpůspobivý člověk se jistě snadno přenese přes starou če... celá recenze

LoLa červenec 2015 Hotel Slunce. Tento hotel doporučuji i rodinám s dětmi, k hotelu patří bazén, vybavená letní kuchyňka+gril a záchod +sprcha. Tento hotel se nach... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-vila-slunce-sozopol-bulharsko-z730508/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací