Pension Wolfgang

Rakousko, Salcbursko, Hinterglemm

Hinterglemm, pension Wolfgang - léto, speciální nabídka 7=6

  Rakousko, Saalbach / Leogang, Salcbursko, Hinterglemm, Saalbach / Hinterglemm
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Rakousko nabízí jedinečné možnosti k prožití dovolené plné zážitků. Můžeme se kochat přírodou, najít sami sebe nebo si třeba vyzkoušet meze svých možností. Ať už se rozhodneme proniknout do fascinujícího světa hor po svých nebo se tam pohodlně vyvézt lanovkou, čekají nás nezapomenutelné zážitky z objevování majestátních horských hřebenů, sytě zelených lesů a teplých jezer s průzračně čistou vodou. Ve Vysokých Taurech, na konci údolí, ve kterém pramení řeka Saalach, leží dvě městečka – Saalbach a Hinterglemm, podle kterých bylo nazváno i údolí. Okolí městeček je opravdovým rájem pro cyklisty. Najdeme zde trasy od různých délek a obtížností. Saalbach je každoročně dějištěm známého Adidas Slopestylu a mnoha dalších závodů světových úrovní. Nachází se zde zážitek Big 5 bike challenge – pomocí 5 lanovek můžete během jednoho dne dosáhnout převýšení více než 5 000 m a poté se spustit po trasách v délce 72 km. Stezka MTB se všemi stupněmi obtížnosti potěší všechny sportovně založené hosty – terénní cyklistika, soul ride, jízda ve volném stylu i sjezd z kopce – všechny najednou najdete v „Cyklocirku“ Saalbach-Hinterglemm. Největší rakouské lanové centrum s nejvyšší stezkou v korunách stromů nám představí Alpy v nové perspektivě. Spolu s „Alpským Golden Gate Bridge“, kombinace kilometrové zákrutové dráhy a 200 m dlouhého visutého mostu, zavěšeného v čtyřicetimetrové výšce je perfektní možnost, jak strávit den plný dobrodružství v přírodě.

Pension Wolfgang leží přímo v centru městečka Hinterglemm, cca 150 m od lanovky a v blízkosti autobusové zastávky. Místo je výchozím místem pro turistiku.

Ubytování

dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky, s vlastním sociálním zařízením, kabelovou TV, fénem, trezorem, Wi-Fi a balkonem.

Stravování

snídaně formou bufetu. Možnost dokoupení večeří - 3chodové menu.

Vybavení

recepce, stylová restaurace, bar, sluneční terasa, úschovna kol, parkoviště. Wellness: sauna, vířivka, parní lázeň, infrakabina, relaxační místnost, čajový bar. Za poplatek: vířivka.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Pension Wolfgang
Vzdálenost od sjezdovky: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 316 891
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací