Lucien & Marinette Hotel

  Francie, Paříž a okolí, Entrepôt

4/5

NORD ET CHAMPAGNE

    Francie, Paříž a okolí, Paříž
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Jednoduchý 2* hotel v centru Paříže, mezi nádražím Gare du Nord a Gare de l'Est

Ubytování

43 zvukotěsných pokojů (sat TV, telefon, sociální zařízení)

Popis

Romantická metropole na březích Seiny je opravdovou klenotnicí uměleckých a kulturních památek, kolébkou módy a vzdělání. Rozhodně stojí za návštěvu Eiffelova věž s krásným výhledem na celé město, malebná čtvrt Montmartre s chrámem Sacré Coeur, Notre–Dame a moderní La Defénse, rovněž i proslulý známý podnik Moulin Rouge. Zážitkem je zajisté také promenáda slavnou Champs Elysées s četnými obchody a restauracemi k Vítěznému oblouku. Nevynechejte ani posezení v některé z četných kaváren Montmartru s předzahrádkami a v nekonečných parcích. Do Paříže se můžete vracet několikrát a vždy objevíte něco nového.

Vybavení a služby

Recepce, možnost parkování před hotelem, snídaňová místnost

Program

Klienti si pro rychlou orientaci a pohodlnou přepravu u nás rádi objednávají: Transfer ? Sdílený transfer z/na letiště - cena za osobu Jízdenky ? Vyhlídkový autobus - jízdenka na 1 nebo 2 dny, nástup/výstup na kterékoliv ze zastávek, audioprůvodce ve světových jazycích. ? Paris Pass na 2/3 dny – vstup do více než 60 atrakcí, přednostní vstup do vybraných památek, denní jízdenku na vyhlídkový autobus, MHD. Vstupenky ? Disneyland - svět plný kouzel a zábavy nejen pro děti, ale i pro dospělé. Disneyland je rozdělen do dvou parků a to: Disneyland Park a Walt Disney Park. Varianty vstupenek jsou např. 1 den 1 park, 2 dny 2 parky, 3 dny 2 parky, 4 dny 2 parky. Dětské ceny na vyžádání. ? Katedrála Notre Dame – vstup bez čekání ve frontě, audioprůvodce ve světových jazycích. ? Muzeum Louvre – návštěva muzea s místním mluvícím průvodcem (Mona Lisa, Venuše z Mélu, Niké ze Samothráké a sály Egypta faraónů) bez čekání ve frontě. ? Muzeum voskových figurín – Museé Grévin, více než 300 figurín známých herců, zpěváků. ? Opera Garnier – prohlídka budovy s místním průvodcem. ? Tour Montparnasse – výtah do 56. poschodí mrakodrapu na vyhlídkovou plošinu za 38 s. ? Lido show s večeří – večeře (3 chody) se sklenkou šampaňského během představení. ? Lido show se sklenkou šampaňského – 2 h. ? Ochutnávka 4 druhů sýrů a vín – 90 minut. Výlety ? To nejlepší z Paříže – 800 Kč. Malý okruh s místním průvodcem po památkách kolem břehu Seiny. Prohlídka začíná u Ile de la Cité a končí na Place de la Concorde. Během výletu si užijete výhled na Champs-Elysées, Eiffelovu věž nebo Vítězný oblouk. ? Plavbu po Seině - s obědem, při západu slunce nebo s večeří, 2 h ? Plavbu po Seině – hodinová projížďka lodí ? Večeře na Eiffelovce & plavba po Seině – večeře (3 chody) vč. sklenky vína v restauraci Le Tour Eiffel 58, hodinová plavba, vstup do 1. poschodí Eiffelovy věže bez čekání ve frontě. ? Noční Paříž – hodinová plavba lodí po Seině, vstup do 2. patra Eiffelovy věže bez čekání ve frontě a panoramatická jízdu autobusem, audioprůvodce ve světových jazycích. ? Večeře na Eiffelově věži – menu (3 chody s nápojem) v 1. patře Eiffelovy věže. ? Versailles - výlet autobusem s prioritním vstupem do paláce bez čekání ve frontě s místním průvodcem.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Lucien & Marinette Hotel ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 051 543
dnes 8–19 h

Hodnocení

2. nejlepší hotel v destinaci Paříž a okolí

4/ 5 3 recenzí

Ludmila květen 2016 Spokojenost. Pro přenocování postačující, vyhovující.... celá recenze

lenka září 2015 Doporučeni jinym zajemcum. Byli jsme moc spokojeni, i doprava z letiste je velmi pohodlna a jednoducha.Hotel je velmi dobre položen v centru, kde se dobre tu... celá recenze

Veronika K. březen 2013 HODNOCENÍ HOTELU Nord Et Champagne **. Podle fotek jsem čekala více od tohohle hotelu. Byla jsem zklamaná že na stravování se muselo docházet přes terasu- přes venek. J... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-nord-et-champagne-pariz-a-okoli-francie-z1051543/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací