Nireas Hotel

  Řecko, Kréta, Daratsos

Nireas hotel

    Řecko, Zakynthos, Kalamaki
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Přehled

hotel po rekonstrukci bazén, dětský bazén ubytování s kuchyňkou vhodné pro rodiny s dětmi

Poloha

písečná pláž 350 m (Modrá vlajka) město Chania 4 km přístav Souda 9 km mezinárodní letiště 18 km

Poloha

hotel leží v oblasti Daratso, jen 350 m od písečné pláže oceněné Modrou vlajkou. Od hlavního centra oblasti - Chanie, je hotel vzdálený 4 km. Do přístavu Souda je to 9 km a mezinárodní letiště je vzdáleno 18 km. V blízkosti hotelu najdete řadu taveren, obchůdků, kaváren i barů. Cca 15 minut pěšky se nachází zajímavá místa jako Františkánský klášter, Golden Beach (Zlatá pláž) a Municipal Garden (Městské zahrady). Zastávka místní dopravy je cca 10 minut chůze. Snadno se tak dopravíte do okolních mist.

Vybavení hotelu

hotel prošel velkou rekonstrukcí v roce 2003, tvoří jej několik 3podlažních budov, obklopujících centrální část s bazénem. Jeho celková kapacita je 27 ubytovacích jednotek. Nabízí ubytování ve studiích a apartmánech s vlastní kuchyňkou. Venkovní areal komplexu nabízí bazén a dětský bazén, sluneční terasu s lehátky a slunečníky zdarma, pool snack bar, barbeque koutek (hotel nepravidelně pořádá večery s grilováním), dále dětské hřiště, hernu, tenisový kurt, stolní tenis nebo šipky. WiFi v prostorách areálu zdarma. Na pláži se lehátka a slunečníky platí, lze využít nabídky centra vodních sportů.

Vybavení pokoje

studia a apartmány jsou vkusně a účelně zarížené, mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, vlastní vybavenou kuchyňku, lednici, telefon, WiFi připojení, SAT-TV, trezor, balkon nebo terasu (výhled je odlišný dle typu ubytování).

Stravování

bez stravy. Možnost dokoupení snídaně.

Názor CK

moderní ubytovací zařízení vhodné i pro rodiny s dětmi. Výhodou je vybavenost vlastní kuchyňkou. V areálu vládne klid a není rušen okolním děním. Velkým kladem je i blízkost města Chania s nespočtem nákupních možností.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Nireas Hotel **
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 600 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 780 741
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-nireas-hotel-zakynthos-recko-z780741/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací