Cordial Theaterhotel Wien

  Rakousko, Vídeň

Cordial Theaterhotel Wien Zentrum

    Rakousko, Rakouské termály, Vídeň
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Hotel

Cordial Hotel Wien Zentrum se nachází na optimálním místě přímo u divadla v Josefstadtu. Ubytujte se v elegantním hotelu, který nabízí kombinaci moderního a pohodlí. Centrální poloha hotelu znamená, že staré město s katedrálou sv. Štěpána a nádhernými budovami Ringstrasse jsou v docházkové vzdálenosti.

Umístění a vzdálenost

Centrum: Rathaus 550 m, Vlakové nádraží: Westbahnhof Wien 2,5 km, Metro: Rathaus 350 m, Letiště: Wien Schwechat 20 km.

Obecná zařízení

Úschovna zavazadel, Recepční prostor, Hala / Lobby, Salonek, Internetový koutek: zdarma, WLAN: zdarma, Garáž: platí se na místě, Euro 18, Terasa: letní, Konferenční místnost.

Vybavení pokojů

Dětská postýlka jako přistýlka není možná, Vana / WC, Vysoušeč vlasů, Klimatizace: k dispozici v některých pokojích zdarma, Topení, Minibar: platí se na místě, Rádio, Telefon, Kabelová televize, WLAN: , Nekuřácké pokoje.

Typy pokojů a apartmánů

1 lůžko / sprcha / WC, ~ 21 m2, 2 lůžka / sprcha / WC, Standard, 2 samostatné lůžka, ~ 21 m2, 1 lůžkový / / sprcha / WC, Deluxe, 32 - 38 m2.

Fitness a wellness

Sauna; Relaxační místnost.

Fitness a Wellness služby na místě

Solárium; Masáže.

Stravování

Snídaně, Snídaně formou bufetu.

Děti

Dětská postýlka; Vysoká židle.

Domácí mazlíčci

Euro 12, - za noc splatné na místě bez jídla.

Smíšený

Kreditní karty: Debit / EC karta, Mastercard, Visa, American Express, Přístupnost pro vozíčkáře: Ne, Příjezd od: 14:00 hodin, Odjezd do: 11:00 hodin.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 333 250
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací