Aspira Hotel & Beach Club

  Mexiko, Quintana Roo, Playa del Carmen

Aspira Hotel by Tukan

    Mexiko, Isla Cozumel, Riviera Maya, Playa del Carmen
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
bezdrátový V CENĚ
MANAGEMENT
ALL INCLUSIVE
OBCHODNÍ
ŽIVOT

Poloha: Hotel se nachází uprostřed rušného centra města Playa del Carmen s obchody, restauracemi a bary v bezprostřední blízkosti. je asi 500 m od písečné pláže. Transfer na letiště: asi 1 hodinu.

Vybavení Postaven v roce 2015, hotel má 38 pokojů rozloží na 3 podlažích, recepce, Wi-Fi ve společných prostorách a na pokojích (v ceně), bufetová restaurace a dvě à la carte restaurace, Restaurace Beach Club 3 Restaurant-bary a dvě oddělené bary a kavárna. Venku je k dispozici bazén. Židle a ručníky u bazénu hotelu.

Ubytování v rodinném domě: Junior suites (A1-4A, asi 45 metrů čtverečních) jsou vybaveny s žehlícím prknem, klimatizace, ventilátor, trezor (v ceně), kabelová TV, bezdrátové připojení k internetu (v ceně), koupelna se sprchovým koutem, WC, vysoušečem vlasů, balkonem a výhledem na město. Master suites (A1-5B, cca 60 metrů čtverečních) jsou prostorné, obvykle vybaveny A2A, rezervovat.

Stravování: Bez stravy, snídaně nebo all inclusive. Bufety. Gala večeře v restauraci „La Ceiba“.

Sport / aktivity: Za poplatek: golf, potápění (oba v blízkosti místní poskytovatelé).

Wellness: masáže (Beach Club): za poplatek.

Info: Kreditní karty: American Express, Diners Club, MasterCard, VISA; Kategorie země:
4 hvězdičky; Service Jazyk: angličtina.

Úsporné výhoda:20% Super včasná rezervace sleva na určitá data, naleznete v sekci ceny lze nalézt.

All inclusive: Všechna jídla formou bufetu nebo a la carte. A-la-carte na pláži možném klubu. Prémiové nápoje (včetně Beach Club). Lehátka, slunečníky a osušky na pláži klubu v ceně (v závislosti na dostupnosti).

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Aspira Hotel & Beach Club ****
Vzdálenost od pláže: 150 m

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
WLAN INKLUSIVE
LAGE
ALL INCLUSIVE
SHOPPING
NIGHTLIFE

Lage: Das Hotel befindet sich inmitten des lebhaften Ortszentrums von Playa del Carmen mit Einkaufsmöglichkeiten, Restaurants und Bars in direkter Umgebung. Zum Sandstrand sind es ca. 500 m. Transferzeit vom Flughafen: ca. 1 Stunde.

Ausstattung: Das 2015 erbaute Hotel verfügt über 38 Zimmer, die sich auf 3 Etagen verteilen, Rezeption, WLAN in den öffentlichen Bereichen und in den Zimmern (inklusive), Buffetrestaurant, 2 A-la-carte-Restaurants, Beach Club-Restaurant, 3 Restaurant-Bars und 2 separate Bars sowie ein Café. Im Außenbereich befindet sich ein Swimmingpool. Liegen und Badetücher sind am Pool inklusive.

Unterbringung: Die Juniorsuiten (A1-4A, ca. 45 qm) sind ausgestattet mit Bügelset, Klimaanlage, Ventilator, Safe (inklusive), Kabel-TV, WLAN (inklusive), Bad mit Dusche, WC, Föhn, Balkon und Stadtblick. Die Mastersuiten (A1-5B, ca. 60 qm) sind geräumiger, sonst ausgestattet wie A2A, buchbar.

Essen & Trinken: Ohne Verpflegung, Frühstück oder All Inclusive. Buffets. Galadinner im Restaurant "La Ceiba".

Sport/Aktivitäten: Gegen Gebühr: Golf, Tauchen (jeweils in der Nähe bei lokalen Anbietern).

Wellness: Gegen Gebühr: Massagen (im Beach Club).

Info: Kreditkarten: American Express, Diners, Mastercard, VISA; Landeskategorie:
4 Sterne; Servicesprache: Englisch.

Sparvorteil: Bis zu 20% Super-Frühbucherrabatt zu bestimmten Terminen entnehmen Sie bitte dem Preisteil.

All Inclusive: Alle Mahlzeiten in Buffetform oder à la carte. A-la-carte-Frühstück im Beach Club möglich. Premium-Getränke (auch im Beach Club). Liegen, Sonnenschirme und Badetücher im Beach Club inklusive (nach Verfügbarkeit).

565 656 610 Číslo zájezdu: 839 764
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-aspira-hotel-by-tukan-cozumel-mexiko-z839764/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Mexiko

Mexiko, oficiálním názvem Spojené státy mexické, je zemí ve Střední Americe. Díky své rozlehlosti je území Mexika velmi různorodé. Najdeme zde písčité pláže, hory, pouště, savany i tropické pralesy. Nejznámějším turistickým lákadlem jsou památky mayské a aztécké kultury, monumentální stavby dávných civilizací. Dovolená v Mexiku je rájem pro dobrodruhy, kombinovat lze koupání v Karibiku nebo Tichém oceánu s poznáváním výjimečných přírodních i kulturních zajímavostí. Výhodou země Střední Ameriky je, že si každý najde to své, po čem jeho duše touží. Přírodní scenérie mexického tropického pásu, jeho hory, sopky i biota jsou úchvatné a na druhé straně stojí nebývale stará kultura, jejíž odkazy jsou v Mexiku výjimečně zachované.

Mexiko - více informací