Admiral Hotel

  Bulharsko, Zlaté písky

Admiral

    Bulharsko, Zlaté písky
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Doporučení

Hotel Admiral patří mezi nejstylovější hotely na severním pobřeží Černého moře. Svým hostům nabízí komfortní ubytování v hotelovém letovisku plném zábavy a atrakcí, skvělou poloha jen pár metrů od písčité pláže, velký výběr doplňkových služeb a nově i program ultra all inclusive. Ideální místo pro strávení bezstarostné dovolené. Je ideálním místem i pro náročné klienty.

GPS

43.286527,28.044373

Pláž

Pláž v bezprostřední blízkosti (cca 50 m) hotelu je písčitá, prostorná a dlouhá několik kilometrů. Slunečníky a lehátka (jeden slunečník a dvě lehátka na pokoj) od 3. řady v hotelem vyhrazeném prostoru na pláži zdarma (jejich počet je omezen prostorem, který má hotel k dispozici). Slunečníky a lehátka (v 1. a 2. řadě v hotelem vyhrazeném prostoru na pláži a mimo vyhrazený prostor) za poplatek. Na pláži a v blízkém okolí najdete školy vodních sportů (windsurfingu, kiteboardingu apod.), stánky s občerstvením, bary, kavárny a restaurace. Na vodě si můžete zalyžovat, zajezdit si na vodním banánu či na prkně taženém člunem (wakeboarding), pronajmout si vodní šlapadlo, vodní skútr, windsurfing atd. - vše za poplatek.

Vzdálenost od pláže (cca)

v bezprostřední blízkosti pláže (cca 50 m)

Vzdálenost od pláže (m)

50

Poloha

Hotel se nachází v centrální části letoviska, v bezprostřední blízkosti
pláže (cca 50 m)
.

Štítky

Písčitá pláž cca 50 m || Slunečníky a lehátka na pláži zdarma || Komfortní ubytování || Mezinárodní animace pro děti || Pro náročné klienty

Stravování

Služby ultra all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně v době od 7:30 do 10:00 h, obědy v době od 12:30 do 14:00 h, večeře v době od 18:00 do 21:00 h), pozdní snídaně (v době od 10:00 do 12:00 h), odpolední občerstvení (v době od 12:00 h do 16:00 h) a zákusky (v době od 16:00 do 17:00 h) v středomořské restauraci, občerstvení (barbecue, saláty) v baru na pláži (v době od 12:30 do 14:30 h), jednou za pobyt večeře v středomořské a asijské restauraci (místa nutno předem objednat), neomezenou konzumaci vybraných místních a zahraničních alkoholických a nealkoholických nápojů v lobby baru od 00:00 do 24:00 h (nepřetržitý provoz), v baru u bazénu od 09:00 do 18:00 h, v době od 20:30 do 22:30 h v pianu baru a v době od 11:00 do 22:00 h v cukrárně. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování

Pokoje Deluxe s balkonem (některé s výhledem na moře za příplatek) a sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén) jsou klimatizovány (centrální klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem, kávovarem, Wi-Fi (zdarma), trezorem (zdarma) a chladničkou. Možnost jedné přistýlky. Maximální obsazenost tři dospělí. V hotelu jsou k dispozici (na vyžádání v CK) i pokoje superior Deluxe s výhledem na moře a možností jedné přistýlky (maximální obsazenost tři dospělí), rodinné pokoje (dva propojené pokoje Deluxe), junior suity s výhledem na moře (jedna místnost o rozloze 57 m2, maximální obsazenost tři dospělí nebo dva dospělí a dvě děti) a apartmány s bočním výhledem na moře (ložnice a denní místnost, maximální obsazenost tři dospělí nebo dva dospělí a dvě děti).

Vybavení

Vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace s terasou, Surf & Turf à la carte restaurace (není součástí programu ultra all inclusive), středomořská à la carte restaurace, asijská à la carte restaurace, Beach grill bar (barbecue), Vídeňská cukrárna, lobby bar, piano bar, bar u bazénu, venkovní bazén s dětskou částí, krytý bazén minerální vodou, mezinárodní animační programy pro děti, konferenční sály, business centrum, obchod.
Zdarma: Wi-Fi ve společných prostorách, jeden slunečník a dvě lehátka na pokoj, matrace a osušky u bazénu (osušky – hotel požaduje vratnou kauci), relaxační zóna, hydromasáže, infrasauna s vysokoteplotními a nízkoteplotními panely, pára, fitness, plážový volejbal, jóga, pétanque, šipky.
Za poplatek: SPA centrum, kadeřnický salón, pokojový servis, prádelna, parkoviště, půjčovna kol.

Název

Admiral

Základní cena zahrnuje

V ceně zájezdu je zahrnuto:
  • letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
  • transfery do pobytového místa a zpět
  • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
  • česky/slovensky mluvící delegát
  • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

Nepovinné příplatky:
  • volitelné doplňkové služby

Informace o zájezdu

Pořadatel: ALEXANDRIA a.s., IČ 25661507.
Název hotelu dle pořadatele: Admiral *****
Lokalita dle pořadatele: Zlaté písky, Zlaté písky
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Admiral Hotel *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 636 842
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-admiral-zlate-pisky-bulharsko-z2636842/1783805690/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací

Nezávazná objednávka

Číslo zájezdu: 2 636 842

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
39 390 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj s výhledem na moře - osoba
0
23 490 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
936 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
576 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč