Pension Herzog

Rakousko, Salcbursko, Zell am See

Zell am See, Pension Herzog - léto

  Rakousko, Kaprun / Zell am See, Rakouská jezera, Salcbursko, Zell am See, Schmittenhöhe, Zeller See
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Ledovce, hory, jezera – rakouská celoroční destinace na dovolenou Zell am See-Kaprun maximálně kombinuje rozmanitost Alp. V jedinečném přírodním ráji, který se nachází v bezprostřední blízkosti národního parku Vysoké Taury, najdeme sportovce, aktivní rekreanty, rodiny a lidi, kteří hledají odpočinek podobně jako pestrý výběr aktivit a dobrodružství. Mezi ně patří 'Peakworld 3.000' na ledovci Kitzsteinhornu, místní hora Schmittenhöhe, stejně jako křišťálově jasné jezero Zell a několikrát oceněné 36 - jamkové golfové hřiště. Rakouská tradice a autentita se odráží v událostech a kulinářských specialitách v tomto regionu.

Jednoduše zařízený pension Herzog leží v centru městečka, přímo u jezera, několik minut chůze od pěší zóny. Stanice City Espress je vzdálená cca 500 m.
V blízkosti pensionu jezdí vlak, odhlučnění trati však zajišťuje klidný pobyt.

Ubytování

jednoduše, ale účelně vybavené pokoje s koupelnou a WC, s možností 1 přistýlky, TV , Wi-Fi. Dětská postýlka na vyžádání - zdarma.Některé pokoje jsou s balkonem
Rodinný pokoj pro 4 osoby: pro 2 dospělé osoby + 2 děti do 14.9 let (2 dvoulůžkové pokoje, 1-2 koupelny se sprchou a WC, 1 balkon).

Stravování

snídaně formou bufetu.

Vybavení

místnost na snídaně, lobby s TV a Wi-Fi, parkoviště.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Pension Herzog
Vzdálenost od sjezdovky: 600 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 605 365
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací