Hotel Les Valmonts Residence Pierre Vacances

  Francie, Rhône-Alpes, Les Menuires

Residence Les Valmonts

  Francie, Auvergne-Rhône-Alpes, Les 3 Vallées, Rhône-Alpes, Les Menuires
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu
Residence Les Valmonts

Rezidence Les Valmonts od Pierre & Vacances, situovaná v malebném údolí Belleville vedle lanovky Les Bruy?res. Tato rezidence nabízí ideální ubytování pro milovníky zimních radovánek.

  • umístění: Nachází se v klidné lokalitě s možností přímého příjezdu na lyžích a výhledem na nádherné hory. Oblast je blízko restaurací, obchodů a anglicky mluvící lyžařské školy.
  • ubytování: Všechny apartmány jsou vkusně zařízeny s vlastní koupelnou, televizí a možností relaxace na balkoně nebo terase.
  • příslušenství: Během zimní sezóny je možné objednat doručení nákupu potravin a na recepci si objednat čerstvé pečivo. K dispozici jsou také slevy na skipasy a půjčení lyžařského vybavení.

Aktivity: Kromě perfektní polohy pro sjezdovky nabízí rezidence přístup k turistickým trasám. V blízkosti je aquapark s saunou a vířivkou za příplatek.

Rezidence Les Valmonts je zkrátka ideálním místem pro rodinný zimní pobyt, kde se můžete těšit na pohodlí, zábavu a krásy horského prostředí.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Les Valmonts Residence Pierre Vacances ***
Vzdálenost od sjezdovky: přímo u sjezdovky

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 555 636
dnes 8–19 h

Lokalita

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací