Hotel Brisas Sierra Mar

  Kuba, Santiago de Cuba, Chivirico

4/5

Brisas Sierra Mar & Los Galeones

  Kuba, Chivirico
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
DARK SAND BEACH ...
2 samostatné VYBAVENÍ HOTELU ...

Poloha: Hotel se skládá ze dvou hotelových komplexů, které jsou asi 10 km od sebe. Brisas Sierra Mar se nachází zvednutý přes tmavé písečné pláže, Brisas Los Galeones (od 18 let) je asi 10 km na einerAnhöhe. Malá pláž je přístupná po schodech. Transfer na letiště Holguin asi 3 hodiny. přibližně 62 km od Santiago de Cuba odstraněny.

Vybavení: The Brisas Sierra Mar má celkem 200 pokojů, z Brisas Los Galeones 34 pokojů. Mezi další vybavení patří lobby s Wi-Fi připojení na internet (za poplatek), bufetová restaurace (Brisas Sierra Mar), a la carte restaurace, lobby bar, kavárna a plážový gril. Venku bazén s vířivkou a bar u bazénu. Židle, slunečníky a plážové ručníky jsou v ceně.

Ubytování v rodinném domě: V Brisas Sierra Mar: Double (a1-2A), asi 28 metrů čtverečních, s klimatizací, trezorem, satelitní TV, telefon, koupelna se sprchovým koutem, WC, vysoušečem vlasů, balkonem nebo terasou s výhledem na moře. Ekonomický pokoj (A1-2S) je omezena A2A. Žádné žádosti o umístění a vybavení možné. Rodinný pokoj (A2F), asi 56 metrů čtverečních, dva pokoje vedle sebe s spojovacími dveřmi s balkonem nebo terasou a výhledem na moře. Asi 10 km daleko Brisas Los Galeones: Standardní (D1-2A: 18 let), asi 28 metrů čtverečních, s klimatizací, trezorem, satelitní TV, telefon, koupelna se sprchovým koutem, WC, vysoušečem vlasů, balkonem nebo terasou s výhledem na moře ,

Jídlo a pití: All Inclusive.

All Inclusive: snídaně? la carte s rezervací. Všechny místní a některé mezinárodní nápoje po celý den. Občerstvení 16:30 do 1:00.

Zábava: Denní a večerní zábava, lekce španělštiny, taneční kurzy, diskotéka.

Sport / aktivity: V Brisas Sierra Mar: V ceně: aerobik, basketbal, plážový volejbal, kulečník, šipky, kola, posilovna, kajaky, šnorchlování, plachtění, 1x / pobyt potápění v bazénu, tenis, vodní aerobik, procházky s průvodcem a windsurfing se. Za poplatek: potápění, vodní sporty (motorizované).

Wellness: Za poplatek: masáže a procedury.

Rodiny: V Brisas Sierra Mar: Mini klub (5-12 let), dětský bazén, dětské hřiště. Děti v rodinném pokoji obdrží dárek na uvítanou.

Info: Kreditní karty: MasterCard, VISA Jazyky: anglicky, německy. Hvězdičky: 4 hvězdičky.

Úsporné výhoda:20% Super včasná rezervace sleva na určitá data, naleznete v sekci ceny lze nalézt.

Cena částečné informace:

Následující informace platí pro zimní sezonu 2017/2018:
#Mindestalter: 18 let v okrese "Los Galeones" (D2A).

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Brisas Sierra Mar ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
DUNKLER SANDSTRAND ...
2 SEPARATE HOTELANLAGEN ...

Lage: Das Hotel besteht aus 2 Hotelanlagen, die ca. 10 km voneinander entfernt sind. Das Brisas Sierra Mar liegt etwas erhöht über einem dunklen Sandstrand, das Brisas Los Galeones (ab 18 Jahren) liegt ca. 10 km entfernt auf einerAnhöhe. Ein kleiner Strand ist über Treppen erreichbar. Transferzeit vom Flughafen Holguin ca. 3 Stunden. Ca. 62 km von Santiago de Cuba entfernt.

Ausstattung: Das Brisas Sierra Mar verfügt über insgesamt 200 Zimmer, das Brisas Los Galeones über 34 Zimmer. Zur weiteren Ausstattung gehören Lobby mit WLAN (gegen Gebühr), Buffetrestaurant (im Brisas Sierra Mar),A-la-carte-Restaurants, Lobbybar, Cafeteria und Strand-Grill. Im Außenbereich befindet sich der Pool mit Whirlpool und Poolbar. Die Liegen, Sonnenschirme und Badetücher sind inklusive.

Unterbringung: Im Brisas Sierra Mar: Doppelzimmer (A1-2A), ca. 28 qm, mit Klimaanlage, Mietsafe, SAT-TV, Telefon, Bad mit Dusche, WC, Föhn, Balkon oder Terrasse mit Meerblick. Sparzimmer (A1-2S) in begrenzter Anzahl, wie A2A. Keine Wünsche zu Lage und Ausstattung möglich. Familienzimmer (A2F), ca. 56 qm, 2 Zimmer nebeneinander mit Verbindungstür mit Balkon oder Terrasse und Meerblick. Im ca. 10 km entfernten Brisas Los Galeones: Standardzimmer (D1-2A: ab 18 Jahren), ca. 28 qm, mit Klimaanlage, Mietsafe, SAT-TV, Telefon, Bad mit Dusche, WC, Föhn, Balkon oder Terrasse mit Meerblick.

Essen & Trinken: All Inclusive.

All Inclusive: Buffets, ? la carte mit Reservierung. Alle lokalen und teilweise internationalen Getränke rund um die Uhr. Snacks von 16.30 bis 01.00 Uhr.

Unterhaltung: Tages- und Abendanimation, Spanischunterricht, Tanzkurse, Diskothek.

Sport/Aktivitäten: Im Brisas Sierra Mar: Inklusive: Aerobic, Basketball, Beachvolleyball, Billard, Darts, Fahrräder, Fitnessraum, Kajaks, Schnorcheln, Segeln, 1x/Aufenthalt Schnuppertauchen im Pool, Tennis, Wassergymnastik, geführte Wanderungen und Windsurfen. Gegen Gebühr: Tauchen, Wassersport (motorisiert).

Wellness: Gegen Gebühr: Anwendungen und Massagen.

Familien: Im Brisas Sierra Mar: Miniclub (5-12 Jahre), Kinderpool, Kinderspielplatz. Kinder im Familienzimmer erhalten ein Begrüßungspräsent.

Info: Kreditkarten: Mastercard, VISA Servicesprachen: Deutsch, Englisch. Landeskategorie: 4 Sterne.

Sparvorteil: Bis zu 20% Super-Frühbucherrabatt zu bestimmten Terminen entnehmen Sie bitte dem Preisteil.

Preisteilinformationen:

Folgende Informationen sind gültig für die Wintersaison 2017/2018:
#Mindestalter: 18 Jahre im Teil "Los Galeones" (D2A).

565 656 610 Číslo zájezdu: 882 957
dnes 8–19 h

Hodnocení

2. nejlepší hotel v destinaci Santiago de Cuba

4/ 5 1 recenzí

Honza říjen 2015 Celkem spokojen. Pokud je vaší prioritou ubytování uprostřed nádherné přírody, budete spokojeni a přehlédnete řadu menších i větších nedostatků. Ho... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Kuba

Kuba je stát ležící v Karibiku a zároveň největší ostrov souostroví Velké Antily. Území tvoří kromě hlavního ostrova i tisíce malých ostrovů a ostrůvků. Nejen díky svým přírodním krásám, tropickým lesům, korálovým útesům a atolům je hojně navštěvovanou destinací. Nejvhodnějším obdobím k návštěvě patří zimní měsíce, od května do října je zde období dešťů. Na Kubě panuje tropické počasí s příjemnými průměrnými teplotami okolo 25 ⁰C. Místní prostředí je velmi svérázné. Tropický ráj s pohnutou historií, který se ale postupně otevírá světu. Je to země latinských rytmů, barev, kontrastů, nejlepších doutníků a kvalitního rumu. Hlavním městem je pulzující a historická Havana, největší přímořský ráj je poloostrov Varadero a potápěči je nejvíce vyhledávaný ostrov Cayo Coco.

Kuba - více informací