Hotel Elizabeth

  Slovensko, Západní Slovensko, Trenčín

ELIZABETH

    Slovensko, Bílé Karpaty, Strážovské vrchy, Západní Slovensko, Trenčín
Tento hotel není aktuálně v nabídce
UBYTOVÁNÍ

2 - lůžkové pokoje SUPERIOR některé s možností přistýlky, Spr.+WC, SAT/TV s PAY TV a rádiem, minibar, telefon, fén, Wi-Fi. Jedna osoba v pokoji není povolena. Pokoje s přistýlkami na ověření. Pokoje s balkonem nejsou k dispozici. Toto zařízení je BEZBARIÉROVÉ. Rozsah bezbariérovosti najdete v dotazníku, který nám vyplnil hotel . Sami posuďte, zda je pro Vás bezbariérovost tohoto zařízení dostatečná. Bezbariérové pokoje je nutné předem v CK vyžádat (a ověřit jejich dostupnost), jejich lůžková skladba i cena může být odlišná od typů pokojů, které CK standardně nabízí.

STRAVA

snídaně - formou bufetu. Možnost dokoupení večeří za příplatek v CK a obědů na místě. Bližší informace o bezlepkové stravě najdete (požadavek na bezlepkovou stravu je nutné uvést do objednávky).

DALŠÍ MOŽNOSTI - LÉTO

Tipy na výlety v Trenčíně a okolí: - Malá a Velká Skalka u Trenčína - nejstarší poutní místo na Slovensku - Lázně Trenčianske Teplice - lázeňské místo - hrad Beckov - Čachtický hrad - Park miniatur Podolie - jediný park miniatur na Slovensku - pohoří Považský Inovec - Vršatské bradlá a hrad Vršatec - mohutný vápencový masiv - Minifarma Lubina - chov miniaturních forem hospodářských zvířat - vyhlídková věž Trenčianská Závada - Sklářský skanzen Sklenný sen - jediný svého druhu na Slovensku, ukázka výroby a foukání a tvarování skla - románský kostelík v Haluzicích - kostelík v Pominovci

DALŠÍ SLUŽBY

dětská postýlka: 10 Eur/noc (celkem k dispozici 5 postýlek) Hotel přijímá tyto kreditní karty (bez záruky): všechny typy

DÍTĚ

Jedno dítě do 4,99 let na přistýlce (je-li k dispozici) se snídaní ZDARMA.

LETNÍ AKTIVITY - KOUPÁNÍ

hotelový hydromasážní bazén ( 3x 7,45 x 1,2 m, 30 °C). Nově rekonstruované letní koupaliště ZELENÁ ŽABA Trenčianske Teplice (13,5 km): letní 33 metrový bazén s vodními atrakcemi, dětský bazén, celoroční saunový svět, hřiště s umělou trávou, dětské hřiště, bowling aj. Více informací najdete V Lázních Trenčianské Teplice (13,5 km) je možné také využít několik termálních bazénů s léčivou vodou, která blahodárně působí na pohybový aparát.

PARKOVÁNÍ

5,5 Eur/auto/noc

POBYT SE ZVÍŘETEM

15 Eur/noc/ malý pes nebo kočka 30 Eur/noc/velký

POZNÁMKA

Pobyt začíná nástupem od 10:00 hod v den příjezdu a snídaní druhý den. V případě dokoupení večeří začíná pobyt večeří od 18:00 hod v den příjezdu. Pobyt končí snídaní a uvolněním pokoje do 10:00 hod v den odjezdu.

PROGRAMOVÝ POBYT č.1

VÍKEND V TRENČÍNĚ (3 dny / 2 noci, nástup PÁTEK) jiný nástupní den na ověření
- 2x ubytování s bufetovou snídaní - 1x prohlídka Trenčianského hradu - 1x celodenní vstup na koupaliště Zelená žaba (v létě vstup na letní koupaliště, v ostatních termínech vstup do wellness) - neomezený vstup do wellness centra hotelu - neomezený vstup do fitness centra - župan a papučky na pokoji, hotelová kosmetika - Wi-Fi připojení neomezeně - BONUS: sleva 10% na konzumaci v restauraci a kavárně

CELKOVÁ KAPACITA

78 pokojů, 144 lůžek

REKREAČNÍ POPLATEK

1 Eur / osoba /den

AKČNÍ NABÍDKA

LUXUS POD TRENČÍNSKÝM HRADEM

PROČ K NÁM ?

Proč hotel Elizabeth Trenčín: - 'Tam kde se historie snoubí s moderností' - pod středověkým hradem - snoubení secesního a moderního stylu - z restaurace Elizabeth můžete na hradní skále obdivovat téměř 2000 let starý římský nápis.

VYBAVENÍ

recepce, restaurace Elizabeth, kavárna Sissi, terasa Marcus Aurelius,fitness, výtah, Wi-Fi v celém hotelu, dětský koutek, konferenční prostory, parkoviště. WELLNESS CENTRUM - CARACALLA SPA představují oázu klidu a odpočinku s designem starého Říma - hydromasážní bazén ( 3x 7,45 x 1,2 m, 30 °C, finská sauna, římská sauna, bylinková sauna, parní sauna, ledová drť, studená mlha a tropický déšť. Různé druhy masáží: klasická, relaxační, sportovní, lávovými kameny, havajská Lomi-Lomi, detoxikační, bankování, aj. Salón Impozante - kadeřnictví a kosmetika. Joga studio - různé druhy cvičení

POLOHA

Historický hotel ELIZABETH **** je výjimečný svojí atraktivní polohou přímo pod středověkým hradem v centru města Trenčín. Z letní terasy hotelu a z restaurace Elizabeth můžete na hradní skále obdivovat téměř 2000 let starý římský nápis. Hotel Elizabeth, s původním názvem 'Erszebet Szalo' dal postavit baron Armin Popper a svůj provoz zahájil v roce 1902 a hned se stal součástí společenského a kulturního města Trenčín. V roce 1921 byl přejmenovaný na 'Hotel Tatra'. Noblesa se tu střetla s perfektní obsluhou a komfortem vídeňských podniků. Rok 2001 byl pro hotel výjimečný, oslavil svoje speciální výročí - 100 let od postavení hotelu. Hotel prošel rozsáhlou rekonstrukcí v letech 1987 - 1994. Náročná rekonstrukce hotelu ještě více zvýraznila krásu secesního stylu, ve kterém byl postaven a jeho neopakovatelnou historickou atmosféru. V roce 2012 prošel další rekonstrukcí na moderní bussiness wellness hotel, který očaruje i tu nejnáročnější klientelu.

PŘÍJEZD AUTEM

Autem od hranic z České republiky (směrem od Uherského Brodu), v obci Kostolná - Zástrčice se napojit a silnici č. 61 do centra (směrem na Dubnici nad Váhom). Ve městě přejet přes Váh a hotel se nachází po pravé straně, pod hradem. Autem směrem od Žiliny po D1 sjezd Trenčín, pokračovat po silnici č. 61 (směrem na Dubnici nad Váhom) do centra, přejet přes Váh a hotel se nachází po pravé straně, pod hradem. Parkování na hotelovém parkovišti za poplatek.

PŘÍJEZD AUTOBUSEM

Autobusem do Trenčína, vlaková stanice leží cca 500 m od hotelu (7 min. chůzí přes park M.R. Štefánika).

PŘÍJEZD VLAKEM

Vlakem do Trenčína, vlaková stanice leží cca 500 m od hotelu (7 min. chůzí přes park M.R. Štefánika).

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 148 628
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací