Hotel Lighthouse Pointe At Grand Lucayan Resort

  Bahamy, Grand Bahama Island

Lighthouse Pointe at Grand Lucayan Resort

    Bahamy, Grand Bahama Island
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Poloha: Hotel Lighthouse Pointe at Grand Lucayan Resort má 196 pokojů, hotel obklopuje pěkná tropická zahrada a pláž s bílým pískem. Mezinárodní letiště na Bahamách Free Port je vzdáleno cca 20 minut jízdy od hotelu.

Vybavení: Recepce, restaurace s místní a mezinárodní kuchyní, bar, bazén, bazén pro děti, dětský klub, lázně, masáže, obchůdek se suvenýry, internetový koutek, směnárna, Wi-fi v areálu hotelu, a prádelna.

Ubytování: Klimatizace, koupelna s WC, fén, televize, Wi-Fi zdarma, telefon, minibar, trezor, varná konvice, žehlička, balkon nebo terasa.

Stravování: Snídaně formou bufetu, za příplatek poolopenze nebo all inclusive: snídaně obědy a večeře formou bufetu, lehké občerstvení v průběhu dne, nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje místní výroby, pivo a rozlévané víno.

Pláž: Písčitá u hotelu.

Sport a zábava: Občasné animační programy, posilovna, aerobik. Poblíž hotelu je golfové hřiště, tenisové kurty, vodní sporty na pláži.

Program pobytového zájezdu Bahamy:

1.den: Sraz 2 hodiny na letiště před plánovaným odletem, odbavení, let na trase Praha (Vídeň) - Bahamy, přílet na Bahamy, transfer do hotelu, ubytování, nocleh.

2.den - dva dny do návratu : Pobyt ve vybraném hotelu, volno, koupání, zábava, možnost fakultativních výletů.

Předposlední den: Snídaně, volno volný program, transfer na letiště, odlet z Baham, let na trase do Prahy (Vídně).

Poslední den let na trase do Prahy nebo Vídně, přílet.

Odlety na Bahamy jsou každý den, na libovolný počet nocí!!!

565 656 610 Číslo zájezdu: 892 020
dnes 8–19 h