Hotel Raga

  Portugalsko, Madeira, Funchal

Hotel Raga

    Portugalsko, Madeira, Funchal
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Jedná se o nově zrekonstruovaný hotel s příjemnou atmosférou a výbornou polohou. Muthu Raga hotel poskytuje veškerý komfort a je perfektní destinací pro pohodlnou a odpočinkovou dovolenou na kouzelném ostrově Madeira

Přehled

nově zrekonstruovaný hotel fitness centrum Wifi ZDARMA v celém hotelu

Stručná poloha

300 metrů od promenády 20 minut od centra Funchalu 25 km od letiště 10 minut chůze od moře

Poloha

Hotel s ideální polohou, příjemnou atmosférou a krásným výhledem na moře se nachází u hlavní cesty nedaleko promenády Lido, cca 20 minut od centra města a 25 km od letiště. Hotel je vzdálený 10 minut chůze od moře. V blízkosti hotelu je také zastávka městských autobusů a stanoviště taxi. V okolí hotelu se nachází množství restaurací a barů.

Vybavení hotelu

Před časem renovovaný hotel nabízí vstupní halu s recepcí, výtah, restauraci s terasou a okouzlujícím výhledem na moře, 3 bary (vč. pool baru), venkovní bazén (přes zimu vyhřívaný), terasu s lehátky a slunečníky, možnost masáže na pokoji (nutná rezervace předem), Wi-Fi v prostorách hotelu zdarma, fitness centrum a soukromé parkoviště.

Vybavení pokoje

2lůžkové pokoje s výhledem do okolí nebo s výhledem na moře jsou moderně zařízené pokoje se 2 oddělenými lůžky nebo s manželskou postelí, se sociálním zařízením a balkonem. Pokoje jsou dáe vybaveny klimatizací, trezorem (za poplatek), satelitní Tv, telefonem a minibarem.

Pokoj pro 2 osoby (výhled do okolí)

2lůžkový pokoj s výhledem do okolí - je vybaven manželskou postelí nebo 2 oddělenými lůžky, sociálním zařízením, balkonem, klimatizací, trezorem (za poplatek), Wifi připojením, satelitní Tv, letefonem a minibarem. Pokoj má výhled do okolí.

Pokoj pro 2 osoby (výhled na moře)

2lůžkový pokoj s výhledem na moře - je vybaven manželskou postelí nebo 2 oddělenými lůžky, sociálním zařízením, balkonem, klimatizací, trezorem (za poplatek), Wifi připojením, satelitní Tv, letefonem a minibarem. Pokoj má výhled na moře.

Stravování

Snídaně formou bufetu. Možnost přikoupení polopenze či plné penze.

Poznámka

Ubytování a letenky jsou vždy na vyžádání a zpětné potvrzení. Některé ubytovací kapacity již uvedly pro sezónu 2022 aktuální změny služeb s ohledem na Covid, ale upozorňujeme, že může dojít ke změnám i v průběhu celého roku.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Raga ****
Typ pláže: kamenitá, betonová plata

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 057 203
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-raga-madeira-portugalsko-z2057203/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací