El Mouradi Skanes Hotel

  Tunisko, Monastir, Skanes Monastir

3/5

El Mouradi Skanes

    Tunisko, Monastir, Skanes Monastir
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis hotelu
El Mouradi Skanes

Tradiční resort se nachází v oblasti Monastir Skanes a je ideální volbou pro strávení rodinné dovolené. Díky blízkosti golfových hřišť Palm Links a Flamigo je vhodný i pro golfové hráče. Centrum města Monastir se nachází 7 kilometrů od resortu a letiště Monastir je vzdálené 8 kilometru.

PLÁŽ

Písčitá pláž s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky zdarma, osušky za deposit.

UBYTOVÁNÍ

Standardní pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny klimatizací (v hlavní sezoně), telefonem, SAT / TV, trezorem (za poplatek), ledničkou, koupelnou s vanou / sprchou, WC, fénem, balkonem nebo terasou. Pokoje mají výhled do zahrady nebo na bazén.

Možnost pokojů s výhledem na moře a rodinných pokojů za příplatek.

STRAVOVÁNÍ

ALL INCLUSIVE – snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní kontinentální snídaně, odpolední svačiny, káva / čaj, zákusky, croissanty, mini-dorty, večeře v a la carte restauraci 1 x za pobyt zdarma (rezervace nutná), rozlévané alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby 9:00 – 24:00 hodin. Nápoje na diskotéce za poplatek.

VYBAVENÍ

Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, a la carte restaurace, lobby bar, bazénový bar, maurská kavárna, diskotéka (nápoje za poplatek), SPA centrum, venkovní bazén, vnitřní bazén, WiFi v areálu recepce, tenisový kurt, stolní tenis, mini golf, game room, miniklub, prádelna.

AKTIVITY

Animační programy pro děti i dospělé během dne, večerní programy a show, lukostřelba, vodní polo, lekce tance, vodní aerobik, minidisko, karaoke, petanque, šipky, stolní tenis, herna, masáže a vodní sporty na pláži za poplatek.

Destinace

Stále větší popularitě se těší středně velké letovisko Monastir. Nachází se ve středním Tunisku a disponuje vlastním mezinárodním letištěm. Hotely jsou rozesety po krásných plážích kolem starého města a v této oblasti je kvalitně rozvinutá doprava, včetně vlakového spojení. Větší a rušnější letovisko Sousse je vzdáleno jen 21 kilometrů a je vhodné k výletu. Hlavní památkou starého města je klášter Ribat.

Největší památkou starého města je Ribat, opevněný klášter již z konce 8. století vystavený na obranu proti Křižákům. Hned vedle stojí Velká mešita, která dostává svému jménu jenom významem, neboť vedle Ribatu je malinká. Monastir je rodištěm prvního tuniského prezidenta Habíba Burgiby. Přímo v Monastiru stojí jeho mauzoleum. Zemřel v roce 2000 ve věku 96 let.

Tipy na výlety

Zmiňovali jsme železniční dopravu Métro du Sahel, kterou lze cestovat z Mahdie přes Monastir do Sousse. Všechna tato města tedy můžete obdivovat v dosahu několika desítek minut. Dobrá je i autobusová doprava a přeprava taxíky. Výhodou je nízká cena všech forem dopravy. Monastir stejně jako většina letovisek ve středním Tunisku přímo vybízí k výletům i do vzdálenějšího okolí, hlavně Kairouanu a El Jemu.

Základní cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku.

Základní cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta, pobytovou taxu.
  • Při vstupu do Tuniska se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň 3 měsíce po návratu z destinace (při individuální turistice bez cestovní kanceláře alespoň 6 měsíců po návratu z destinace). COVID-19 - aktuální podmínky vstupu sledujte na stránkách MZV: mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/afrika/tunisko/cestovani/index.html

Informace o zájezdu

Pořadatel: Cestovní kancelář AFRODITA s.r.o., IČ 24697966.
Název hotelu dle pořadatele: El Mouradi Skanes ****
Lokalita dle pořadatele: Tunisko, Monastir
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

El Mouradi Skanes Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 598 492
dnes 8–19 h

Hodnocení

9. nejlepší hotel v destinaci Monastir

3/ 5 9 recenzí

Tina červen 2019 Hotel El Moradi Skanes. Neodporucam!!Pre Europanov velmi zle podmienky!!Smrad ,spina,bitka o jedlo,plaz neskutocne spinava...A 80%Arabov tvoria klientelu.... celá recenze

Iva Pelikánová červenec 2019 Již nikdy. Hotel absolutně neodpovídá 4*, v Tunisu jsme byli na dovolené celkem 4x, vždy ve 3* hotelích a nyní jsme se těšili na lepší, ovšem... celá recenze

Petr červenec 2019 El Mouradi už nikdy více. Hotel je zaměřený na arabskou klientelu doplněnou rozežranými Rusákami.Byli jsme jediní Češi na hotelu.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Tunisko

Tunisko je státem severní Afriky a jeho břehy jsou omývány Středozemním mořem. Bohatá historie, při které tato země zažila i francouzskou nadvládu, vytvořila atraktivní směs kultur. Dnešní Tunisko si je velmi dobře vědomo, jak pěkné podmínky pro turisty nejen z Evropy nabízí. Území Tuniska je tvořeno na severu údolím řeky Medžerdy přecházejícím přes masiv Dorsale po stepi a nejjižněji položené pouště. Největším lákadlem jsou i kouzelná tuniská města. Jejich historická centra, tržnice s energickými prodavači a jedinečnou orientální vůní vás uchvátí. Velmi vhodné je pro přímořskou dovolenou místní podnebí. Od května do září se tady můžete setkat s tropickými teplotami nad 30 °C. Velkými přednostmi zájezdů do Tuniska jsou jejich přijatelná cena, výborná letecká dostupnost a kvalitní služby většinou velkých a luxusních hotelů s orientálními architektonickými prvky. Velmi oblíbený je ostrov Djerba, další pevninské lokality jsou Hammamet, Mahdia a Sousse.

Tunisko - více informací

Nezávazná objednávka

El Mouradi Skanes
    Tunisko, Monastir, Skanes Monastir

Cena
14 290 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 598 492

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
0
14 290 Kč
dospělá osoba na přistýlce
0
12 690 Kč
dítě 2-12 let na přistýlce
0
8 190 Kč
dítě do 2 let bez nároku na lůžko
0
0 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
440 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
272 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč