Hotel Apartmajsko naselje Ocepkov gaj

  Slovinsko, Savinjsko, Topolšica

PRÁZDNINOVÉ DOMKY OCEPKOV GAJ

    Slovinsko, Savinjsko, Slovinské termály, Topolšica
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Lázně Topolšica leží v obci Šoštajn v severovýchodní části Slovinska. Zdejší termální voda, alpské klima, čistý vzduch a slunečné dny příznivě působí především na onemocnění páteře a kloubů, srdečně-cévní onemocnění a dýchací potíže. Asi 150 m od hotelu Vesna leží areál s 27 moderně zařízenými domky.

Koupání

hotelový bazénový komplex v hotelu Vesna s termální vodou 31-35 °C a rozlohou 1760 m2 (vnitřní plavecký bazén, dětský bazén, whirlpool, relaxační bazén proplouvací.

Vybavení

komplex 27 moderně zařízených apartmánových domků (150 m od hotelu Vesna). Hosté mohou využívat bazénový komplex v hotelu Vesna. Parkoviště.
Ubytování: Apartmán typ A: 99 m2 pro 2-4 osoby (2-lůžková ložnice, obývací pokoj s rozkládacím gaučem, vybavená kuchyně, hygienické zařízení, balkon nebo terasa. Apartmán typ B: 150 m2 pro 5-6 osob (dvě 2-lůžkové ložnice, obývací pokoj s rozkládacím gaučem, vybavená kuchyně, hygienické zařízení, balkon a terasa.

Služby

Ubytování s vlastním vařením.

Speciální nabídka

Vstup do hotelového bazénového komplexu Vesna ZDARMA. Lůžkoviny, ručníky, spotřeba elektřiny, vytápění, závěrečný úklid jsou zahrnuty v ceně pobytu. WiFi internet ZDARMA.

Doprava

Vlastní. Z Brna 490 km, z Prahy 660 km.

Poznámky

Možnost dokoupení cestovního pojištění. Minimální délka pobytu 2 noci. V místě pobytu se hradí: dospělý 1,75 €/os/noc, dítě 7-17,99 let 0,88 €/os/noc. Registrační poplatek 2 €/os/pobyt. Možný pobyt se psy za poplatek 15 €/os/den.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Apartmajsko naselje Ocepkov gaj ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 289 330
dnes 8–19 h

Lokalita

Slovinsko

Vyhledávaná oblast pro letní i zimní dovolenou. Země sice malá rozlohou, ale o to více rozmanitá, má co nabídnout každému návštěvníkovi. Překrásná příroda, průzračná jezera, majestátní hory, města s bohatou historií a milí hostitelé dávají příslib k nevšedním zážitkům.

Slovinsko - více informací