Penzion Sim

  Bulharsko, Primorsko

5/5

Penzion SIM

    Bulharsko, Primorsko
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha: Rodinný penzion SIM se nachází v centru turisticky oblíbeného letoviska Primorsko v těsném sousedství zdejšího aqvaparku, stejně jako dalších nákupních a zábavních možností. Vzdálenost od letiště v Burgasu je přibližně 55 km.
Vybavení: Vstupní hala s menší recepcí, oblíbená stylová restaurace s venkovní terasou. WiFi ve veřejných prostorách i na pokoji zdarma. Majitel penzionu hovoří česky.
Pokoje: Dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, satelitní TV, ledničkou, rychlovarnou konvicí, balkonem se stolkem a židlemi. WiFi zdarma i na pokojích.
Strava: Bez stravy nebo se snídaní formou švédského stolu. Možnost celodenního stravování za poplatek přímo v restauraci penzionu, jídelní lístek v českém nebo slovenském jazyce.
Pláž: Písečná pláž se nachází přibližně 5-7 minut chůze od penzionu. Lehátka a slunečníky a nabídka vodních sportů na pláži za poplatek.

565 656 610 Číslo zájezdu: 902 468
dnes 8–19 h

Hodnocení

5. nejlepší hotel v destinaci Primorsko

5/ 5 1 recenzí

Hana Skálovárjud srpen 2018 Hana Skálová. Naprostá spokojenost. Vhodné pro ty, kteří hledají klidné domácí prostředí a nepotřebují luxus. Vstřícnost, ochota. Výhodné umíst... celá recenze

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací