Hotel Rita

  Itálie, Benátsko, Bibione Lido dei Pini

Bibione - Apartmány Rita, výhodná cena

  Itálie, Benátsko, Bibione, Bibione Lido dei Pini
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis zájezdu

Velmi výhodná poloha a cena, po renovaci, která proběhla před několika lety, jen 250 m od pláže a cca 150 m na obchodní Corso del Sole, klidné místo, naproti se nacházejí známé apartmány Al Sole.
Poloha a vybavení apartmánového domu RITA (Bibione/Lido dei Pini, roh ulice Pianeti a Marte): v klidnější části letoviska zvané Lido dei Pini, TV a terasa nebo balkon. Parkovací stání k apartmánům RITA není zajištěno, možnost parkování v blízkém okolí - většinou placené stání. Doporučujeme všem, kteří jsou rádi v dosahu centra letoviska a blízko pláže. Velmi dobrá cena.
BIBIONE - Lido dei Pini je východní částí oblíbeného Bibione. Poblíž ústí řeky Tagliamento, která pramení v Dolomitech, se nachází maják - jeden ze symbolů této části letoviska, jako oblíbený cíl procházek. Zde, na okraji letoviska se nachází také již několik sezón vyhledávaná psí pláž Spiaggia di Pluto. Lido dei Pini je klidnější část Bibione především ve srovnání s centrální částí Spiaggia. Možnosti ubytování nejen v této části jsou téměř neomezené. Další informace v rubrice 'Popis destinace'.
DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ - POBYTOVÁ TAXA 2020.
Pobytová taxa vybírá se vybírá již ve všech letoviscích naší nabídky (Bibione, Lignano, Caorle, Porto Santa Margherita...). Na základě těchto skutečností uvádíme u jednotlivých letovisek výši pobytové taxy z předchozího roku. Místní vyhláškou příslušného úřadu se výše pobytové (turistické) taxy vyhlašuje ještě před začátkem aktuální letní sezóny. V době uzávěrky katalogu konkrétně (6.12.2019) nebyla konkrétní výše poplatku na sezónu 2020 v Bibione známa. Přesně informace budou uvedeny v odbavovacích pokynech.
Výše taxy v roce 2019: pro apartmány 0,75 €/os.starší 4 let/den, děti zdarma ve věku do 4 let, taxa vyžadována v období od května do konce září. Úhrada maximálně 10 dní pobytu.

Stravování

vlastní - Všechny apartmány jsou plně vybaveny a zařízeny. V každém z nich je vlastní koupelna (umyvadlo, sprcha, WC, příp. bidet), vybavená kuchyňská linka se sporákem (nejčastěji plynovým), lednička a nádobí na vlastní vaření i stolování.

Ubytování

apartmán - Apartmán typu BILO - typ B 3/4 (maximálně pro 4 osoby): ložnice s manželským lůžkem a 1 samostatným lůžkem, obývací pokoj s gaučem (1 osoba), TV, kuchyňský kout, koupelna se sprchou a WC, balkon/terasa.
Apartmán typu BILO - typ B1 3 (maximálně pro 3 osoby): ložnice s manželským lůžkem a 1 samostatným lůžkem, obývací pokoj s TV, kuchyňský kout, koupelna se sprchou a WC, pračka, balkon/terasa.
Apartmán typu TRILO - typ C 5 (pro maximálně 5 osob): jedna ložnice s 3 lůžky a druhá ložnice s 2 lůžky, obývací pokoj s pračkou a kuchyňský kout, který je součástí obývací místnosti, koupelna se sprchou a WC, balkon/terasa.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Rita ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 250 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 641 907
dnes 8–19 h

Lokalita

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací