Hotel Drevenice Zuberec

Slovensko, Střední Slovensko, Zuberec

DREVENICE ZUBEREC

  Slovensko, Roháče, Zuberec
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

rekreační areál dřevěnic se nachází na začátku Spálené doliny. Odtud lze podnikat nenáročné vycházky do okolí i náročné hřebenové túry do Západních Tater. Šest tradičním způsobem zhotovených a stylově zařízených dřevěnic na okraji rázovité oravské obce Zuberec vytváří iluzi malé půvabné oravské vesničky. Centrum Zuberce je vzdáleno asi 1,5 km. Asi 500 m od areálu se nachází moderní wellness, 200 m bowling, squash a tenis.

Lyžování

7 km Spálená dolina, 2 km Milotín-Janovky. Zastávka skibusu 50 m od zařízení.

Koupání

termální koupaliště Oravice 10 km, termální koupaliště Bešeňová a Tatralandia 35 km.

Vybavení

areál tvoří 6 dřevěnic, v centrální části je jezírko, v zadní části je otevřené ohniště s posezením. V jedné dřevěnici je recepce a společenská místnost vhodná především pro větší skupiny a dětská herna, stolní tenis, trampolína. Parkoviště u areálu.

Speciální nabídka

WiFi internet ZDARMA.

Doprava

vlastní.

Poznámky

Stravování: vlastní vaření, možnost stravování v blízkém penzionu. Vratná kauce 100 €. Nekuřácký objekt, není možný pobyt se psy. Cena zahrnuje lůžkoviny, ručníky, spotřebu vody a elektrické energie. Možnost dokoupení cestovního pojištění.
Minimální délka pobytu: 23.12.20-2.1.21 4 noci, 2.1.-10.1.21, 29.1.-1.2.21, 12.2.-7.3.21, 1.7.-1.9.21 3 noci, v ostatních obdobích 2 noci Na místě se hradí pobytová taxa 0,5 €/noc/osoba nad 12 let.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 990 387
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací