Hunguest Hotel Millennium

  Maďarsko, Budapešť a okolí, Budapešť

HOTEL MILLENNIUM

    Maďarsko, Budapešť
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

hotel leží jen několik minut od centra města, kam lze pohodlně dojet metrem - stanice 100 m od hotelu. Je ideálním výchozím místem pro objevování krás hlavního města Maďarska jako je například Královský palác, Parlament, Rybářská bašta nebo Matyášův chrám. Kromě historických památek. Budapešť láká více než 80 termálními prameny.

Vybavení

restaurace, bar, sauna, jacuzzi, masáže, kosmetický salon, obchod s dárkovými předměty a uzavřené parkoviště.

Speciální nabídka

děti do 6 let bez nároku na služby ZDARMA.

Doprava

Vlastní. Z Brna 330 km, z Prahy 530 km.

Poznámky

Možnost dokoupení cestovního pojištění. Minimální délka pobytu 2 noci. V místě pobytu se hradí parkování u hotelu 9 €/den. V místě pobytu se hradí pobytová taxa 1,6 €/den. Možný pobyt se psy za poplatek 25 €/noc.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hunguest Hotel Millennium ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 421 593
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-millennium-budapest-madarsko-z1421593/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Maďarsko

Maďarsko je příbuzná země, která je dokonce součástí Visegrádského společenství s Českou republikou. Právě vzdálenost a mimořádně zajímavá turistická místa dělají z rovinaté země podél Dunaje výborný cíl nejen krátkodobých pobytů, ale také plnohodnotné dovolené. Největšími přednostmi země jsou termální prameny a s nimi spojená wellness centra, dále poměrně velké jezero Balaton, které je tradičním cílem letního odpočinku a vodních radovánek. Maďarsko je vyhlášenou krajinou skvělého vína a specifické vynikající gastronomie. Velkým hitem jsou proto různé pobyty ve vinných sklípcích, spojené s gastronomickými zážitky. Velkým historickým a ekonomickým centrem Maďarska je hlavní město Budapešť, které je silně vyhledávané pro eurovíkendové a poznávací pobyty.

Maďarsko - více informací