Hotel Residence Odalys La Marina

  Francie, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Sanary-sur-Mer

La Marina

    Francie, Azurové pobřeží, Francouzská riviéra, Provence, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Sanary-sur-Mer
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Rezidence situovaná v příjemném borovicovém lesíku bude pro Vás ideálním místem pro dovolenou a objevování Azurového pobřeží.

Přehled

bazén ST4, AP4,6

Poloha

cca 800 m pláž 4 km Sanara 1 km Bandol

Poloha

Rezidence je situována v piniovém lesíku asi 4 km od Sanary a 1 km od Bandol. První pláže jsou vzdáleny asi 800 metrů a jsou přístupné po cestičce pro pěší.

Ubytování

2-patrová rezidence má k dispozici recepci, venkovní bazén (otevřený od dubna do konce září podle počasí), prádelna za příplatek, venkovní parkoviště zdarma (1 parkovací místo / apartmán), wifi připojení na recepci za příplatek. Naleznete zde kompletně vybavené byty. Studio pro 4 osoby - ST4, cca 24 m2, obývací pokoj se spaním pro 4 osoby, kompletně vybavený kuchyňský kout (lednice, elektrická deska, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí, koupelna, oddělené WC, terasa. Apartmán pro 4 osob - AP4, cca 27-30 m2, obývací pokoj se spaním pro 2 osoby, pokoj s manželskou postelí nebo patrovou postelí, kompletně vybavený kuchyňský kout (lednice, sklo-keramická deska, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí), koupelna, oddělené WC, terasa. Apartmány pro 6 osob - AP6, cca 45-52 m2, obývací pokoj se spaním pro 2 osoby, pokoj s manželskou postelí, pokoj s palandou nebo oddělenými lůžky, kompletně vybavený kuchyňský kout (lednice, sklo-keramická deska, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí), koupelna, oddělené WC, terasa.

Stravování

Vlastní.

Názor CK

Skvělé místo k výletům po Azurovém pobřeží.

Doplňující informace

půjčení dětské postýlky, židličky a vaničky: 25 EUR / týden TV za příplatek: 40 EUR / týden příplatek za zvíře: 50 EUR / týden možnost konečného úklidu: od 60 EUR venkovní nehlídané parkoviště zdarma - 1 místo / apartmán Wi-Fi připojení na recepci: 8 EUR / den, 20 EUR / týden Všechny uvedené apartmány (i když na našem webu jsou k dispozici) je nutno ověřit u francouzského partnera, zda má volnou kapacitu. Požadavky na ubytování zasílejte na emailovou adresu CK. Odpověď s případnou nabídkou náhradního ubytování Vám zašleme do 24 hodin.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Residence Odalys La Marina ***
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 1000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 630 725
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-la-marina-azurove-pobrezi-francie-z1630725/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací