Tasiana Star Hotel Apartments

  Kypr, Limassol, Germasogeia

Tasiana Star APT

    Kypr, Limassol
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Příjemné ubytování apartmánového typu.

Přehled

výtečný poměr ceny a kvality příjemná rodinná atmosféra ubytování s kuchyňkou možnost ubytování až 4 osob

Poloha

písečně-oblázková pláž 300 m nákupní možnosti v přímém okolí zastávka místní dopravy 100 m mezinárodní letiště Larnaca 52 km

Poloha

ubytovací komplex se nachází na klidném místě v dobře známé turistické oblasti, pouhých 300 metrů od pláže Prokimea (pozvolný vstup do moře) a v docházkové vzdálenosti od centra letoviska s obchůdky, tavernami či kavárnami aj. Snadno dostupná jsou i další zajímavá místa oblasti (ZOO Limassol, Archeologické muzeum a další), které jsou v dosahu do 5 km od hotelu. Zastávka místní dopravy je cca 100 m daleko a Vy se její pomocí snadno dostanete i do vzdálenějších zajímavých míst oblasti. Mezinárodní letiště Larnaca je vzdáleno 52 km (doba transferu cca 55 min).

Vybavení hotelu

moderní komplex se pyšní svěží udržovanou zahradou skýtající dostatek stínu, je tvořen několika nižšími budovami s areálem bazénů v jeho centrální části. K dispozici Vám bude menší recepce, hosté si mohou vychutnat výběr mezinárodních jídel v hlavní restauraci hotelu, také menší občerstvení v baru u bazénu nebo posezení u hotelového baru. Venkovní část Vám nabídne velký bazén, brouzdaliště pro děti a sluneční terasu s lehátky a slunečníky (zdarma, na pláži za poplatek). Můžete využívat také službu hlídání dětí a samoobslužnou prádelnu, hotel rovněž zprostředkovává pronájem vozidel či sportovních aktivit. WiFi připojení ve společných porostorách je zdarma.

Vybavení pokoje

pokoje/studia a apartmny s kapacitou 2-4 osoby mají moderní zařízení, dělí se do kategorií Standard a Superior, všechny mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, klimatizaci, vybavený kuchyňský kout, SAT-TV, coffee/tea set, pracovní desk a židle, balkón nebo terasu.

Pojmenování zařizení

Pokoj pro 2 osoby s možností 2 přistýlek.

Pojmenování zařízení

pokoje mají vlastní koupelnu, klimatizaci, kuchyňský kout, TV, Wi-Fi, zařízení na přípravu čaje a kávy a balkon nebo terasu.

Stravování

bez stravy, možnost dokoupení snídaně.

Názor CK

skvělá volba pro turisty, kteří hledají klidné zázemí, aniž by byli svázáni do all inclusive programů. Oceňujeme všudypřítomnou kvetoucí zeleň, která jakoby odděluje areál od okolí. Hotel Vám nabídne jedinečnou domácí atmosféru a je vhodný i pro rodiny s 1-2 dětmi.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Tasiana Star Hotel Apartments ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 400 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 223 529
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-tasiana-star-apt-limassol-kypr-z1223529/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Kypr

Kypr je třetím největším ostrovem ve Středozemním moři. Po bouřlivé historii patří nyní k oblíbenému cíli turistů. Ostrov je rozdělen na řeckou a tureckou část. Známá turistická letoviska nalezneme u obou a díky své poloze v subtropickém pásu je zde dlouhé, teplé léto. Důvodem je poloha v rámci Středozemního moře až jižně od Turecka a letní teploty kolem 25 °C tu vydrží do konce října. Přesto je možné vyrazit na Kypr i za zimní dovolenou. Téměř dva tisíce metrů vysoký vrchol v pohoří Troodos umožní v zimě lyžování, při kterém spatříte netradiční scenérie. Kyprem kráčela starověká historie a odkazy někdejších kultur naleznete na každém kroku. Pro návštěvu jižní řecké části platí pravidla Evropské unie a postačí občanský průkaz. Pro severní tureckou část je však nutný pas platný ještě půl roku po návštěvě.

Kypr - více informací