Hotel Medusa Beach Resort & Suites

  Řecko, Naxos, Plaka

Medusa Beach Resort

    Řecko, Naxos, Plaka
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Přehled

dobrý poměr ceny a kvality menší resort rodinného charakteru rodinné pokoje s kapacitou 4 osoby možnost stravování v hotelu

Stručná poloha

přímo u písečné pláže centrum střediska 10 min hlavní město ostrova 10 km letiště 7 km

Poloha

menší resort se pyšní skvělou polohou přímo u bílé písečné pláže Plaka, která je bezpochyby jednou z nejkrásnějších pláží ostrova a je dlouhá 7 km. Jedinečnou atmosféru resortu umocňuje tradiční styl architektury typický pro tuto oblast a tak zde dominuje bílá barva v kombinaci s modrou. Rozlehlá zahrada, v níž je roztroušeno několik budov, je porostlá olivovníky a borovicemi a tak skýtá i během dne dostatek stínu. Hlavní město ostrova je vzdáleno cca 10 km, letiště pouhých 7 km. Zastávka místní autobusové dopravy je cca 500 m od resortu, její prostřednictvím se velice snadno dostanete jak do malebného hlavního města, tak i dalších zajímavých míst v blízkém okolí (Pyrgos Bellonia, Temple of Demeter či Agios Prokopios Beach). Ačkoliv se jedná spíše o poklidnou lokalitu, přesto budete mít v dosahu pár stovek metrů veškeré nákupní možnosti, taverny či kavárny.

Vybavení hotelu

areál je tvořen několika 1-2 patrovými budovami rozmístěnými v udržované zelené zahradě a areálem bazénu s terasou pozvolna přecházejícím na pláž. Ke stravování slouží restaurace nabízející tradiční řeckou a mezinárodní kuchyni s posezením ve vnitřní i venkovní části, nechybí příjemný venkovní bar u bazénu s mořskou vodou. Lehátka, slunečníky a osušky jsou hostům k dispozici zdarma. WiFi připojení ve společných a hotelové parkoviště jsou rovněž zdarma. Cca 1 km od resortu je středisko vodních sportů s nabídkou celé řady vodních atrakcí, pronájmu kánoí, windsurfingu aj.

Vybavení pokoje

pokoje a suity jsou vybaveny v tradičním kykladském stylu, mají sociální zařízení se sprchou a vysoušečem vlasů, klimatizaci, SAT-TV, DVD, WiFi (zdarma), trezor, coffee/tea set, minilednici, balkon nebo terasu. Dělí se do několika kategorií: pokoje Standard a Deluxe s kapacitou 2-3 osoby, pokoje typu Maisonette, pokoje Family a suity typu Junior a Executive s kapacitou 2-4 osoby. Pokoje typu Standard (22-26 m2) jsou umístěny v 1.nebo 2.patře a mají výhled do zahrady. Pokoje typu Deluxe (28-32 m2) mají vlastní terasu s výhledem na hory nebo na moře. Pokoje typu Maisonette (45 m2) mají samostatnou ložnici v patře a 2 lůžka v obývací části v přízemí, balkon s výhledem na zahradu nebo na moře. Pokoje typu Family (70 m2) mají stejné uspořádání jako pokoje typu Maisonette. Suity Junior (50 m2) mají ložnici v 1.patře a obývací pokoj v přízemi, mají vlastní zařízenou terasu s výhledem na zahradu. Suity Executive (60 m2) mají ložnici, prostorný obývací pokoj a vlastní terasu s jacuzzi s částečným výhledem na moře.

Pokoj pro 2 osoby s možností 1 přistýlky

Pokoje pro 2 osoby s možností 1 přistýlky mají sociální zařízení se sprchou a vysoušečem vlasů, klimatizaci, SAT-TV, DVD, WiFi (zdarma), trezor, coffee/tea set, minilednici, balkon nebo terasu.

Stravování

snídaně. Další stravování možné v rámci hotelové rastaurace.

Názor CK

jedná se o menší resort s vlastní specifickou atmosférou v nádherném prostředí přímo u pláže. Je vhodný pro páry i pro rodiny s dětmi. Oceňujeme tradiční styl provedení a snadnou dostupnost okolních zajímavých míst.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Medusa Beach Resort & Suites ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 069 531
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-medusa-beach-resort-naxos-recko-z2069531/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací