Hotel Mare Blu

  Itálie, Apulie, Torre Suda

Mare Blu

    Itálie, Apulie, Torre Suda
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Komfortní nová rezidence jen pár metrů od moře se nachází v klidné rezidenční oblasti prázdninového letoviska Torre Suda cca 10 km od oblíbeného historického městečka Gallipoli směrem na mys Santa Maria di Leuca přímo na pobřeží Jónského moře. PLÁŽ / MOŘE:100 m od moře, pobřeží je tvořeno nízkou plochou skálou, která umožňuje snadný vstup do moře. Písečné pláže jsou vzdáleny cca 5 km. VHODNÉ PRO INDIVIDUÁLNÍ KLIENTELU S VLASTNÍ DOPRAVOU.

Ubytování

Rezidence má celkem 5 nových prostorných apartmánů s venkovním posezením, klimatizací, TV, pračkou a parkovacím místem. Apartmány Trilo: 1 koupelna, apartmán Quadri: 2 koupelny. TYPOLOGIE UBYTOVÁNÍ:Trilo pro 4/6 osob Ribo (cca 80 m2): snížené přízemí (prosvětlený apartmán), obytná místnost s kuchyňským koutem a rozkládací dvoulůžkovou pohovkou, 2 dvoulůžkové pokoje (bez paland), koupelna, venkovní posezení.Trilo pro 4/6 osob (cca 80 m2): zvýšené přízemí, obytná místnost s kuchyňským koutem a rozkládací dvoulůžkovou pohovkou, 2 dvoulůžkové pokoje (bez paland), koupelna, venkovní posezení.Quadri pro 6/8 osob (cca 110 m2): ve zvýšeném přízemí je obytná místnost s rozkládací dvoulůžkovou pohovkou, kuchyňka, koupelna. Ve sníženém přízemí: 3 dvoulůžkové prostorné pokoje (bez paland), koupelna, venkovní posezení (50 m2). 

CHECK-IN / CHECK-OUT

Check-in (čas ubytování v den příjezdu): od 17:00 do 20:00 hod.Check-out (uvolnění ubytování v den odjezdu): do 10:00 hod.

565 656 610 Číslo zájezdu: 950 890
dnes zavřeno

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací