Hotel Escale Oceania

Francie, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Marseille

Escale Oceania

    Francie, Azurové pobřeží, Francouzská riviéra, Provence, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Marseille
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Hotel Escale Oceania Marseille Vieux Port je krásný hotel, který se nachází na slavné ulici Canebi?re, 1 km od vlakového nádraží St. Charles a pouhých 100 metrů od přístavu Vieux.

Vzdálenosti

Hotel se nachází 2 minuty pěšky od marseillské opery, 15 minut pěšky od pevnosti Saint-Jean a 26 km od marseillského letiště.

Vybavení a služby

Pokoje jsou vkusně zařízené a jsou vybaveny telefonem, klimatizací, fénem, psacím stolem a TV.

Stravování

Bez stravy

Doprava

Letecky

565 656 610 Číslo zájezdu: 967 754
dnes 8–19 h

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací