Hotel Adamerhof

  Rakousko, Tyrolsko, Zell am Ziller

ADAMERHOF

    Rakousko, Oberpinzgau, Rakouské ledovce, Tyrolsko, Zillertal, Hintertux (ledovec) - Zillertal 3000, Zell am Ziller, Zillertal Arena
Tento hotel není aktuálně v nabídce
UBYTOVÁNÍ

a) 2 - lůžkové pokoje, Spr.+WC, SAT/TV s rádiem b) 2 - lůžkové pokoje, některé s možností až 2 přistýlek, Spr.+WC, SAT/TV s rádiem, balkon

STRAVA

polopenze snídaně formou bufetu, večeře menu o 3 chodech s výběrem hl. jídla, salátový bufet, 1x týdně káva/čaj a koláč, 1x týdně grilovací večer (dle počasí), 1x týdně tyrolský večer

DALŠÍ SLUŽBY

WLAN v celém hotelu: 10 Eur / týden Dětská postýlka: zdarma (na ověření) Penzion nepřijímá žádné kreditní karty.

DÍTĚ

Až 2 děti do 12,99 let na přistýlce s polopenzí ZDARMA. Ve 2 - lůžkovém pokoji povoleno 1 dítě do 1,99 let bez lůžka v postýlce zdarma. Dítě zdarma a dětská cena platí v doprovodu 2 plně platících osob.

LETNÍ AKTIVITY - KOUPÁNÍ

Zábavní park FREIZEITPARK Zell am Ziller (5,5 km) - letní koupaliště s tobogánem a skluzavkou, 4 venkovní tenisové kurty, 3 vnitřní, 3 dráhy sportovních kuželek, zážitkové hřiště, minigolf, hřiště na basketbal a volejbal aj. Přírodní koupání v jezeru AUFENFELD v Aschau (6 km) - půjčovna šlapadel, dětské hřiště, trampolíny aj. Krytý bazén v MAYRHOFENU (13 km). Termální lázně ZILLERTAL - FÜGEN (19 km): nabízí cca 2.700 m2 vodní plochy - vnitřní a letní venkovní (otevřeno jen květen-září) - což je největší vodní plocha v regionu. Najdete zde plno atrakcí, dětský bazén, dětský koutek, např. i 133 m dlouhou skluzavku - nejdelší v západním Rakousku.

PARKOVÁNÍ

zdarma (dle dostupnosti)

POBYT SE ZVÍŘETEM

7 Eur / noc (pobyt se zvířetem povolen pouze v létě)

POZNÁMKA

Pobyt začíná nástupem od 11:00 do 13:00 hod a večeří v den příjezdu. Pobyt končí snídaní a uvolněním pokoje do 10:00 hod v den odjezdu.

CELKOVÁ KAPACITA

12 pokojů

DÁLE PRO VÁS

ZDARMA: využívání wellness (pondělí, středa, pátek, 16:00 - 19:00 hod) - finská sauna, pára, infračervená kabina, odpočinková místnost, zážitkové sprchy; zapůjčení Nordic Walking holí (dle dostupnosti), parkování. Karta hosta ARENA SCHECK se službami a výhodami např.: sleva na lanovky v Zillertal Areně, volné využívání turistického autobusu Zell - Gerlos, túry s průvodcem pořádané místním turistickým spolkem, dětský program 'Familiennest' a 'Arena Teens', slevy u různých partnerů. Změna služeb v rámci karty hosta vyhrazena.

REKREAČNÍ POPLATEK

1,8 Eur/osoba od 15 let / noc

AKČNÍ NABÍDKA

HIT CK: 16 660 Kč za 2 dospělé až 2 děti do 12,99 let (8 dní / 7 nocí) v termínech 26.05. - 14.07.18 a 18.08.- 06.10.18

PROČ K NÁM ?

Proč penzion Adamerhof: - nejbližší lanovka 2,5 km - v létě program pro děti (od 5 do 12 let)

VYBAVENÍ

recepce, společenská místnost, restaurace, bar, zimní zahrada a terasa, úschovna kol, dětské hřiště s trampolínou. Wellness: finská sauna, pára, infračervená kabina, odpočívárna, zážitkové sprchy. V červenci a srpnu (pondělí - pátek) program pro děti od 5 do 12 let (externí firma) - informace na místě.

POLOHA

Penzion leží v nadmořské výšce 1 100 m n. m. cca 5 km od centra Zell am Zilleru, který leží cca 60 km východně od Innsbrucku. Kavárny a restaurace jsou kousek od domu, potraviny jsou vzdálené 5 km. Je to ideální výchozí místo pro turistiku a cykloturistiku. Penzion leží turistické oblasti Zillertal Arena, v dosahu je i zastávka turistického autobusu. Nejbližší lanovka je ve vzdálenosti 2,5 km. Kolem domu prochází cyklostezka.

565 656 610 Číslo zájezdu: 950 847
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací