Hotel Alfa

  Řecko, Rhodos, Kolymbia

4/5

Alfa Alexandria Club

    Řecko, Rhodos, Kolymbia, Rhodos východ
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Animace

Animační programy s Karcoolkou a Lexou
Již osmým rokem na Vás bude v tomto hotelu čekat náš animační tým, letos ve spojení s maskoty Karcoolkou a Lexou. Z bohatého denního programu si vybere každý, pod heslem převážně nevážně připravují naši animátoři mnoho soutěží, turnajů a nejrůznějších sportovních i nesportovních aktivit pro malé i velké. Součástí hotelu je i Karcoolčin dětský klub se speciálním programem, kde děti najdou nové kamarády a užijí si spoustu legrace. Také večerní programy a představení si jistě najdou své diváky.
Animační sezona: 14. 6.-11. 9.
Uvedený termín animací je orientační a může se změnit v závislosti na aktuální situaci. Na začátku a na konci animační sezony mohou být animační programy omezeny, může být snížen počet přítomných animátorů, mohou být organizovány přednostně aktivity Karcoolčina dětského klubu či nemusí být pořádána večerní představení.

Doporučení

Hotel s rodinnou atmosférou a příjemnou zahradou je vzdálen jen několik kroků od jedné z nejhezčích a nejoblíbenějších pláží na celém ostrově. Hotel doporučujeme klientům, kteří preferují ubytování v klidné části letoviska a zároveň chtějí být v dosahu centra, kde se nachází mnoho obchůdků, taveren, kaváren i barů. Příjemnou atmosféru vylepšují naši čeští animátoři s pestrým programem plným zábavy a aktivní relaxace pro děti a dospělé. Je jen na Vás, které z aktivit si vyberete a zda se zapojíte nebo budete jen přihlížet a povzbuzovat.

GPS

36.247656,28.161879

Pláž

Krásná písčitooblázková pláž s pozvolným vstupem se nachází cca 150 m od hotelu, přístup na pláž je přes areál protějšího hotelu Alfa Beach.
Slunečníky, lehátka a vodní sporty za poplatek.

Vzdálenost od pláže (cca)

cca 150 m

Vzdálenost od pláže (m)

150

Poloha

Příjemný rodinný hotel leží v klidné části letoviska Kolymbia ve vzdálenosti cca 35 km od letiště, cca 25 km od města Rhodos a cca 25 km od starobylé vesničky Lindos. Pravidelné spojení s hlavním městem Rhodos a městečkem Lindos zajišťují místní autobusové linky (autobusová zastávka přímo před hotelem). Hotel se nachází cca 150 m od krásné písčitooblázkové pláže.
Adresa hotelu: Berlin str., Kolymbia, Rhodes, 85103

Stravování

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně od 7:00 do 10:00 h, obědy od 12:30 do 14:30 h, večeře od 19:00 do 21:00 h.), neomezenou konzumaci vybraných místních nealkoholických a alkoholických nápojů od 11:00 do 24:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování

Hotel nabízí několik typů pokojů. Standardní dvoulůžkové pokoje nebo dvoulůžkové pokoje s možností dvou přistýlek s balkonem nebo terasou. Maximální obsazenost tři dospělí a jedno dítě. Ve dvoulůžkovém pokoji s možností dvou přistýlek nelze umístit dětskou postýlku pro dítě do dvou let. Rodinné pokoje s balkonem nebo terasou skládající se ze dvou místností a dvou koupelen až pro pět osob. Maximální obsazenost tři dospělí a dvě děti. Cenově zvýhodněné Economy dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky s terasou (umístěné částečně pod úrovní hotelu) a standardní dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky bez balkonu. Maximální obsazenost tři dospělí. Bungalovy s terasou skládající se ze dvou místností až pro čtyři osoby. Všechny typy pokojů jsou vybaveny sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace od 15. 6. do 15. 9. zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem, Wi-Fi (za poplatek), trezorem (za poplatek) a chladničkou.

Vybavení

Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, lobby bar, snack bar s venkovním posezením, bar u bazénu, bazén, dětský bazén, dětské hřiště, dětský klub, animační programy pro děti a dospělé v českém jazyce.
Zdarma: slunečníky a lehátka u bazénu, dětská postýlka (nutno předem objednat), možnost využití sportovního zařízení sesterského hotelu Alfa Beach - vnitřní bazén, tenisové kurty, stolní tenis, volejbal.
Za poplatek: Wi-Fi a internetový koutek (v recepci), biliár, sauna, vířivka, masáže.

Název

Alfa CK Club

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Alfa ***
Typ pláže: oblázková
Vzdálenost od pláže: 200 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 829 096
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 22 recenzí

Sabus září 2019 Na týden dobrý. V hotelu jsme strávili týden s přítelem, byly jsme víceméně spokojeni, delší dobu by se nám pobyt ale asi nelíbil. Doporučuji dát ... celá recenze

Lucia srpen 2019 Super dovolená!!! Hlavně pro děti!!!. Hotel na rozpadnuti, ale pokoje renovované, čisté, úklid každý den. Personál skvělí. Animační tým pro děti moc fajn. ... celá recenze

K srpen 2019 Alfa. Pohodová dovolená s dětmi... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-alfa-alexandria-club-rhodos-recko-z1829096/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací