Hotel Almdorf Homes

Rakousko, Tyrolsko, Fügen

Almdorf Homes

  Rakousko, Rakouské termály, Tyrolsko, Zillertal, Fügen, Hochfügen - Hochzillertal / Spieljoch
Tento hotel není aktuálně v nabídce
O hotelu

apartmánová vesnička s recepcí. Lyžárna v objektu (není k dispozici ve všech apartmánech).

Lokalita

apartmány se nachází v centru vesničky Königsleiten, pouze několik málo minut chůze od lanovky/sjezdovky, lyžařská škola, restaurace a obchody v blízkosti. Lanovka Königsleiten Dorfbahn cca 900 m. Sjezdovka cca 500 m.
Vzdálenost z Prahy: cca 555 km, 6 hodin a 50 minut
Vzdálenost z Brna: cca 590 km, 6 hodin a 50 minut
Vzdálenost z Bratislavy: cca 540 km, 6 hodin a 15 minut

Popis pokojů

apartmány jsou pronajímány různými majiteli, liší se tak design i vybavení jednotlivých apartmánů. Apartmány mohou být i v chaletech, kde jsou 3 nebo 4 apartmány. Vybavení je rustikální, ale útulné. K dispozici je: TV, kuchyňský kout (2 plot. sporák, chladnička, kávovar), vana nebo sprcha, WC, jídelní kout. Některé s balkonem nebo terasou.

  • Jednopokojový apartmán pro 2 os.: cca 20 m2, obývací ložnice s pohovkou pro 2 os.
  • Jednopokojový apartmán pro 3 os.: cca 25 m2, obývací ložnice s pohovkou pro 2 os. a pohovka pro 1 osobu.
  • Dvoupokojový apartmán pro 4 os.: cca 40 m2, obývací ložnice s pohovkou pro 2 os., ložnice s dvoulůžkovou postelí, patrovou postelí nebo jednolůžkovými postelemi.

Dětská postýlka na vyžádání, cca 7 €/noc, maximální počet osob na pokoji nesmí být překročen ani o dítě do 2 let.

Restaurace, bary, stravování

bez stravy.

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 551 633
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací