Hotel Almond Beach Resort

  Barbados, Západní Barbados, Speightstown

Almond Beach Club & Spa

    Barbados, Barbados - St. James
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Poloha: Hotel Almond beach má 161 pokojů, obkloupuje ho pěkná tropická zahrada a pláž s bílým pískem. Resort je vhodný i pro rodiny s dětmi. Resort je vzdálen od mezinárodního letiště na Barbadosu 35 km, což představuje 45 minut jíízdy.

Vybavení: K vybavení resortu patří vstupní hala s recepcí, 3 restaurace s místní a mezinárodní kuchyní, 3 bary, 2 bazény, lázně se širokou nabídkou masáží a procedur, diskotéka, Wi-Fi v areálu hotelu, business centrum a spousta dalšího.

Ubytování: Klimatizace, koupelna s WC, trezor, střešní ventilátor, fén, telefon s přímou volbou, zařízení pro přípravu kávy a čaje, SAT TV, většina pokojů má balkon nebo terasu. Nabídku nadstandardního ubytování Vám rádi zpracujeme na požádání.

Stravování: All inclusive: snídaně obědy a večeře formou bufetu, lehké občerstvení v průběhu dne, nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje místní výroby.

Pláž: Hotel leží přímo na tropické pláži.

Sport a zábava: Občasné animační programy, posilovna, tenisové kurty, squash, volejbal, joga, aerobik, vodní sporty na pláži a výlety. Nedaleko se také nachází golfové hřiště.

Program pobytového zájezdu:

1.den: Sraz 2 hodiny na letiště před plánovaným odletem, odbavení, let na trase Praha (Vídeň) - Barbados, přílet na Barbados, transfer do hotelu, ubytování, nocleh.

2.den - dva dny do návratu : Pobyt ve vybraném hotelu, volno, koupání, zábava, možnost fakultativních výletů.

Předposlední den: Snídaně, volno volný program, transfer na letiště, odlet z ostrova Barbados, let na trase do Prahy (Vídně).

Poslední den let na trase do Prahy nebo Vídně, přílet.

Odlety na Barbados 2 x týdně!!!

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Almond Beach Resort ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 835 347
dnes 8–19 h

Lokalita