Hotel Alpina

  Rakousko, Tyrolsko, Wenns

Hotel Alpina

    Rakousko, Pitztal, Tyrolsko, Hochzeiger, Wenns
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody nabídky
  • Hotelové wellness.
  • Zastávka ski busu přímo u hotelu.
  • Kavárny a restaurace v okolí.
Informace

Check in: od 15:00
Check out: do 9:30
Pobytová taxa: 1,50€ (od 14,9 let)
Dětská postýlka: zdarma na vyžádání
Dětská židlička dle dostupnosti
Domácí mazlíček: 10€/ noc (bez jídla)
Parkoviště: zdarma dle dostupnosti
Parkovací garáž: 6€/ den

Letovisko

Ried im Zillertal.

Umístění

Hotel Alpina je situován cca 300 m od centra a v jeho okolí je mnoho restaurací či kaváren. Je ideálním výchozím bodem pro milovníky lyžování či horské turistiky, přímo od hotelu se lze dostat ski busem do 1,6 km vzdáleného lyžařského střediska Hochzillertal. Dalším lyžařským střediskem v blízkosti je Zillertal Arena ležící 8,5 km od ubytování. V okolí se nachází veřejný vnitřní bazén (5 km).

Hotel

Lobby se sedacím koutem, recepce, salonek, vinný sklípek, restaurace, nabíjecí stanice pro elektrokola, výtahy, uzamykatelná lyžárna.

Pokoje

Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou
Dvoulůžkový pokoj
Jednolůžkový pokoj
Všechny pokoje jsou nekuřácké a jsou vybaveny satelitní TV, telefonem, rádiem, sedacím koutem, koupelnou se sprchou či vanou, kosmetickým zrcadlem, fénem s terasou či balkónem.

Stravování

Polopenze. Welcome drink, bohatá snídaně formou bufetu s bio koutkem, večere 4-chodové menu dle vlastního výběru, salátový bufet. 2x týdně různé tématické bufety, denní sýrový bufet.

Rekreace

Hotelové wellness (denně otevřeno od 14:30- 20:30) je vybaveno finskou saunou, bio saunou, saunou, parní aroma lázní, infračervenou kabinkou, relaxační místností. Vnitřní bazén otevřen od 8:00- 19:30. Solárium za poplatek 8€/ 10 minut.
Dětská hernička. Fitness otevřeno od 6:00- 22:00.

Lyžařské vleky

Hochzillertal / Hochfügen
nadmořská výška: 560 m - 2 380 m
Moderní lyžařské středisko vzniklo propojením skiareálů Hochzillertal a Hochfügen. Areál je vhodný pro lyžaře a snowboardisty všech věkových kategorií. V oblasti se nachází špičkový snowpark, dětský lyžařský svět a největší lyžařská škola v Zillertalu. Pro běžkaře je k dispozici 80 km běžeckých tratí.
Lyžařská oblast nabízí 33 modrých, 52 červených a 17 černých sjezdovek.
K přepravě slouží 9 kabinkových lanovek, 13 sedačkových lanovek a 21 vleků.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Alpina ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 181 188
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-alpina-pitztal-rakousko-z2181188/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací