Hotel Al's Laemson Resort

  Thajsko, Ko Samui, Chaweng Beach

Al's Laemson Resort

    Thajsko, Jihočínské moře, Ko Samui, Chaweng Beach
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Oblíbený resort, jehož polohu budete milovat, se rozkládá v severní části světově proslulé dlouhé písečné pláže Chaweng. Je ideálním výchozím bodem pro výlety po celém ostrově. Na své si zde ale přijdou i milovníci nočního života, jelikož v okolí se nachází nepřeberné množství restaurací, barů a diskoték.

Ubytování

Prostorné vily s minimální rozlohou 30 m ? jsou rozděleny do 4 kategorií. Všechny jsou vkusně zařízeny s individuálně nastavitelnou klimatizací, TV/SAT, trezorem, rychlovarnou konvicí, telefonem a balkónem. Na vyžádání lze zapůjčit na recepci adaptér. K dispozici jsou též nekuřácké pokoje.

Vybavení a služby

Pro hosty je zde připravená příjemná restaurace s výhledem na moře, bar, recepce se směnárnou, připojení k internetu (zpoplatněno) a prádelna. Hotel zajišťuje výlety po okolí, hlídání dětí, lékařskou službu na telefonu a rádi pro vás zajistí i pronájem auta.

Sport a zábava

Venkovní bazén, masáže, plážové aktivity a vodní sporty. Na ostrově se nachází i golfové hřiště, kam hotel organizuje dopravu.

Další informace

STRAVOVÁNÍ:
Snídaně

Stravování

Snídaně

Doprava

Letecky

1. den

PRAHA - BANGKOK
Odlet z Prahy s mezipřistáním. Občerstvení během letu.

2. den

KOH SAMUI
Přílet do Bangkoku, pokračování letu na Koh Samui, transfer do hotelu, ubytování. Nocleh.

3-8. den

KOH SAMUI
Volný čas na koupání a opalování. Využívání služeb hotelu (snídaně). Možnost fakultativních výletů.

9. den

KOH SAMUI – BANGKOK
Transfer z hotelu na letiště v Koh Samui, a cesta letadlem do Bangkoku. Odlet do Prahy s přestupem. Občerstvení během letu.

10. den

PRAHA
Přílet do Prahy. Konec programu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Al's Laemson Resort ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 623 877
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-als-laemson-resort-jihocinske-more-thajsko-z1623877/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací