Anse Soleil Beachcomber Hotel

  Seychely, Mahé, Baie Lazare

ANSE SOLEIL BEACHCOMBER MAHÉ

    Seychely, Mahé, Baie Lazare
Tento hotel není aktuálně v nabídce
POLOHA

Malý jednoduchý hotel se nachází na klidném místě Baie Lazare na jihozápadě ostrova Mahé. Okolí hotelu tvoří nejen pláž, ale také tropická zahrada s řadou okrasných květin a palem.

UBYTOVÁNÍ

Hotel disponuje pouze 14 pokoji, z nichž 5 pokojů je typu standard, 5 superior a 4 premier. Všechny pokoje mají verandu s posezením a výhledem na moře. Dále jsou vybaveny klimatizací, ledničkou, trezorem, setem na přípravu kávy a čajer. V pokojích typu superior se nachází také TV/SAT. Pokoje Premier navíc disponují DVD přehrávačem a fénem. K hotelu dále náleží 4 nově vybudované a plně zařízené vilky s vlastním stravováním, které jsou vybaveny prostorným obývacím pokojem s TV/SAT, stropním větrákem a trezorem, plně vybavenou kuchyní, ložnicí s klimatizací a koupelnou.
VYBAVENOST A SLUŽBY: V hotelu se nachází recepce s turistickými informacemi a možností rezervace vstupenek, výletů či kurzů potápění. Dále je k dispozici restaurace, bar, prádelna a knihovna. Zdarma mají hosté přístup k internetu v lobby a restauraci.

SPORT A ZÁBAVA

Hosté si mohou užívat koupání a šnorchlování. Hotel zapůjčuje zdarma výbavu na šnorchlování i kajaky.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Anse Soleil Beachcomber Hotel **
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 636 821
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-anse-soleil-beachcomber-mahe-mahe-seychely-z2636821/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Seychely

Opravdovým rájem naší krásné modré planety jsou tropické Seychely. Malebné souostroví leží východně od Afriky a pro tvorbu exotického klenotu si nemohly zvolit lepší polohu v tropickém podnebném pásu. Seychely, to nejsou jenom bělavé pláže, tyrkysové moře a aleje palem, to je také specifická flóra a fauna a především absolutní odpočinek od nahromaděného stresu. Seychelské souostroví tvoří celkem 41 tropických ostrovů. Hlavní ostrov nese jméno Mahé a může se stát konečnou destinací i výchozím bodem k poznávání dalších obydlených ostrovů. Jednotlivé ostrovy a ostrůvky jsou poměrně rozmanité, takže si každý může vybrat své zákoutí podle libosti. Hotely jsou na Seychelách kvalitní, přizpůsobené západní klientele a zároveň v souladu s okolní tropickou krajinou.

Seychely - více informací