Anthemus Sea Beach Hotel & Spa

  Řecko, Chalkidiki, Elia Nikitis

Anthemus Sea Beach Hotel & Spa

    Řecko, Chalkidiki, Elia (Sithonia)
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
DIRECT BEACH MÍSTO ... krásný lázeňský areál ... ROZSÁHLÝ ANIMACE

• 24-hodinová služba SPOKOJENOST slibuje
• GUIDE NÁVŠTĚVA do hotelu
• Dětský klub
• ZÁBAVA
• SPA
• Bezdrátový CENĚ

Poloha: na klidném „Olivový pobřeží“ Sithonia. V zátoce, přímo na písečné pláži, která byla oceněna „Modrou vlajkou“. Neos Marmaras tam je asi 6 km (denně kyvadlová doprava v ceně) do Nikiti asi 11 km. Transfer z letiště v Soluni je o 90 až 120 minut.

Vybavení: Objekt se skládá z 200 pokojů dohromady a má lobby, recepce, výtah, internetový koutek a Wi-Fi (v ceně), a la carte restaurace "Horizon" (řecká kuchyně.), Bar, mini market a obchody. V zahradě jsou 2 laguny-tvarované bazény (z toho jeden v květnu a říjnu vyhřívaný) a na pláži plážový bar „Ammos“ stejně jako á la carte taverna „Jialos“ (řecká kuchyně). Lehátka a slunečníky u bazénu a na pláži hotelu.

Ubytování v rodinném domě: Přátelské pokoje typu superior (a1-2A) s ledničkou, čaj / kávovarem, klimatizací (individuálně), trezor, satelitní TV, internet, telefon, koupelna s vanou, WC, vysoušečem vlasů, župany, pantofle, ručníky a balkonem nebo terasa s výhledem do zahrady. Volitelně s bazénem a výhledem na moře (A2C) k dispozici. Prostorné junior suites (B2-3A) v příloze s koupelnou s vanou a sprchou, župany, pantofle a balkon nebo terasu na vedlejším pozemku, jinak známý jako A2A. Volitelně s výhledem na bazén (B2-3B) nebo apartmány nábřeží Junior (B2-3D) v výsadní postavení v hlavní budově, k dispozici s přímým výhledem na moře. Elegantní apartmá (C2-4B) s odděleným prostorem na spaní, kávovar Nespresso a výhledem na bazén / moře, k dispozici jako B2a. Dvoupodlažní pokoj Superior (D2-4A) s doplňkem. Ložnice v patře, kávovar Nespresso, jinak B2A. Volitelně s bazénem a výhledem na moře (D2-4B) k dispozici.

Stravování: Polopenze. Bohatý bufet s kuchařskou show. Volitelné večeře v à la carte restauraci Krčma „Jialos“ nebo střešní zahrady „Horizon“ (menu včetně a la carte za příplatek, bude polopenze účtován poměrný, nutná rezervace).

Zábava: Během programu denně sportovní a zábavní. Ve večerních hodinách živá hudba a show v amfiteátru. 1x týdně folklórní večer.

Sport / aktivity: Zahrnuje: plážový volejbal, bocce, šipky, posilovna (16 let), tvrdý tenisový kurt, stolní tenis. Za poplatek: billiard, herní pasáž. Golf v Porto Carras (asi 10 km).

Wellness: Za poplatek: "Lotus Oriental Spa & Health Club" (16 let) s masáží a terapií, parní lázeň, krytý bazén, Rasul, relaxační zóna, sauna a vířivka.

Včetně: Hosté v junior suites a suites obdrží při příjezdu 1 láhev vína na pokoji.

Rodiny: Mini klub (4 až 12 let), Minidisco, samostatný dětský koutek.

Info: Kreditní karty: VISA, MasterCard, Amex; Kategorie zemí: 5 hvězdičky; Jazyky: anglicky, německy.

Rezervace Poznámka: Aktivity a služby v venkovním prostoru podléhají povětrnostním dostupné podmínky.

Úsporné výhoda:15% Super Ranní ptáče slevy, bezplatné noclehy, například, 14 = 12, a dalších cenových výhod, o některých termínech naleznete v sekci ceny lze nalézt.

Informace o cenách dílu: Následující informace jsou platné pro letní sezónu 2017:
Poznámka: Otevřeno od 26.04.-10.30.2017. Minimální délka pobytu 5 nocí. nelze rezervovat jako samostatnou cestu.

dokonalý odpočinek

Nechte se hýčkat v „Lotus Oriental Spa & Health Club“

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Anthemus Sea Beach Hotel & Spa *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
DIREKTE STRANDLAGE ... SCHÖNER SPA-BEREICH ... UMFANGREICHE ANIMATION

• 24-STUNDEN-ZUFRIEDENHEITSVERSPRECHEN
• REISELEITERBESUCH IM HOTEL
• KIDS CLUB
• UNTERHALTUNG
• SPA
• WLAN INKLUSIVE

Lage: An der ruhigen "Olivenküste" von Sithonia. In einer Bucht, direkt am flach abfallenden Sandstrand, der mit der "Blauen Flagge" ausgezeichnet wurde. Nach Neos Marmaras sind es ca. 6 km (täglicher Shuttleservice inklusive), nach Nikiti etwa 11 km. Die Transferzeit vom Flughafen Thessaloniki beträgt ca. 90 bis 120 Minuten.

Ausstattung: Die Anlage setzt sich aus 200 Zimmern zusammen und bietet Ihnen eine Empfangshalle, Rezeption, Lift, Internetecke und WLAN (inklusive), A-la-carte-Restaurant "Horizon" (griech. Küche), Bar, Minimarkt und Geschäfte. Im gepflegten Garten befinden sich 2 lagunenförmige Süßwasserpools (davon 1 im Mai und Oktober beheizbar) und am Strand Beachbar "Ammos" sowie A-la-carte-Taverne "Jialos" (griechische Küche). Liegen und Sonnenschirme sind am Pool und am Strand inklusive.

Unterbringung: Freundliche Superior-Zimmer (A1-2A) mit Kühlschrank, Tee-/Kaffeezubereiter, Klimaanlage (individuell), Safe, SAT-TV, Internetanschluss, Telefon, Bad mit Badewanne, WC, Föhn, Bademänteln, Slippern, Badetüchern und Balkon oder Terrasse zur Gartenseite. Wahlweise mit Pool- und Meerblick (A2C) buchbar. Geräumigere Juniorsuiten (B2-3A) im Nebengebäude mit Bad mit Badewanne und Dusche sowie Bademänteln, Slippern und Balkon oder Terrasse zur Landseite, sonst wie A2A. Wahlweise mit Poolblick (B2-3B) oder Seafront-Juniorsuiten (B2-3D) in bevorzugter Lage, im Haupthaus, mit direktem Meerblick buchbar. Elegante Suiten (C2-4B) mit abgetrenntem Schlafraum, Nespressomaschine und Pool-/Meerblick, Ausstattung wie B2A. Superior-Maisonettezimmer (D2-4A) mit zusätzl. Schlafraum in der oberen Etage, Nespressomaschine, sonst wie B2A. Wahlweise mit Pool- und Meerblick (D2-4B) buchbar.

Essen & Trinken: Halbpension. Reichhaltige Buffets mit Show-Cooking. Wahlweise Abendessen im A-la-carte-Restaurant Taverne "Jialos" oder Roof Garden "Horizon" (Menü inklusive, à la carte gegen Aufpreis, Halbpension wird anteilig verrechnet, Reservierung erforderlich).

Unterhaltung: Tagsüber Sport- und Unterhaltungsprogramm. Abends Live-Musik und Shows im Amphitheater. 1x wöchentlich Folklore-Abend.

Sport/Aktivitäten: Inklusive: Beachvolleyball, Boccia, Darts, Fitnessraum (ab 16 Jahren), Tennishartplatz, Tischtennis. Gegen Gebühr: Billard, Gaming-Arcade. Golf in Porto Carras (ca. 10 km).

Wellness: Gegen Gebühr: "Lotus Oriental Spa & Health Club" (ab 16 Jahren) mit Massagen und Behandlungen, Dampfbad, Hallenbad, Rasulbad, Relaxzone, Sauna und Whirlpool.

Inklusive: Gäste der Juniorsuiten und Suiten erhalten bei Ankunft 1 Flasche Wein auf dem Zimmer.

Familien: Miniclub (4 bis 12 Jahre), Minidisco, separates Kinderbecken, Spielplatz.

Info: Kreditkarten: VISA, Master, Amex; Landeskategorie: 5 Sterne; Servicesprachen: Deutsch, Englisch.

Buchungshinweis: Die Aktivitäten und Einrichtungen im Außenbereich stehen wetterabhängig zur Verfügung.

Sparvorteil: Bis zu 15% Super-Frühbucherrabatt, Gratisnächte, z.B. 14=12 sowie weitere Preisvorteile zu bestimmten Terminen entnehmen Sie bitte dem Preisteil.

Preisteilinformationen: Folgende Informationen sind gültig für die Sommersaison 2017:
Hinweis: Geöffnet vom 26.04.-30.10.2017. Mindestaufenthaltsdauer 5 Nächte. Nicht als eigene Anreise buchbar.

Entspannung pur

Lassen Sie sich im "Lotus Oriental Spa & Health Club" verwöhnen

565 656 610 Číslo zájezdu: 841 120
dnes 8–19 h

Lokalita

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací