Apartmán Circeo

Itálie, Lazio, San Felice Circeo

Apartmány Circeo

  Itálie, Lazio, San Felice Circeo
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis letoviska

Přímořské historické městečko San Felice Circeo leží na mysu Circeo v jižní části regionu Lazio. San Felice Circeo kromě moře, koupání a krásné přírody nabízí také možnost výletů do okolí za kulturou a historií. Výborné spojení s Římem i Neapolí (autem, autobusem či vlakem, který jezdí každou hodinu z nádraží vzdáleného od Circea cca 15 km), Capri, Ischia atd. Je zde možnost využít i služeb česky mluvícího průvodce. Další atrakcí je turistický přístav, odkud odjíždí pravidelný trajekt na Pontinské ostrovy (Ponza, Ventotene, Palmarola a Zannone). Circeo je elegantní letovisko, ve kterém si postavili vily bohatí Římané a kde v létě lze vidět známé římské herce a další VIP. V nedaleké Sabaudii (10 km) lze navštívit např. vykopávky staré římské vily z období římského císařství. Celé okolí letoviska patří do Národního přírodního parku Circeo. K moři lze využít veřejnou dopravu.

Popis objektu

Apartmány CIRCEO (via Roma) se nachází v rodinném domě, který je od centra letoviska vzdálen cca 200 m a od pláže 850 m (dostupná autobusovou dopravou). Jedná se o 3 apartmány, z nichž jeden (typ T) je umístěn v přízemí s přímým vstupem do privátní zahrady, druhý apartmán je v 1. patře (typ 1) a disponuje menší terasou s částečným výhledem na moře a posezením s privátní zahradě. Třetí apartmán je ve 2. patře s panoramatickou terasou s výhledem na moře a na historické centrum městečka. Apartmány byly zrekonstruovány v roce 2019, jsou moderně vybaveny, mají vlastní sociální zařízení (typ 1 dvojí), TV, klimatizaci (pouze typ 2), mikrovlnnou troubu (pouze T), pračku (typ 1 a 2) a venkovní posezení. Parkování je u domu na uzavřeném oploceném pozemku. S majiteli apartmánů se domluvíte česky.

, Slevy a zvláštní nabídky

7=6 v období 27.06. do 29.08. při objednávce do 28.02.

Pláž

privátní pláže za poplatek cca 15-20 € na den

Vzdálenost od

pláže dostupná autobusovou dopravou 850 m, historického centra 200 m

Pozice objektu v letovisku

klidné místo

Vybavení objektu

ubytovací kancelář

Venkovní dispozice

zahrada, oplocený areál

Ubytování

apartmán, T bilo 3/4 -

ložnice s manželskou postelí obývací pokoj s rozkládacím dvougaučem a kuchyňským koutem (3. a 4. lůžko je vhodné pouze pro děti)

(max. 4 osoby, počet ložnic 1)
plocha 60 m?, přízemí, zahrádka, s přímým vstupem z apartmánu, výhled na moře, moderní vybavení, bez patrových postelí, lednice, pračka, mikrovlnná trouba, sprcha, (sprchový kout), bidet, zahradní nábytek, parkovací místo, nástupní dny sobota, min. pobyt standardně 7, příjezd od 16:00 do 20:00, odjezd od 08:00 do 10:00

apartmán, 1 trilo 5 -

2 ložnice s manželskou postelí, ložnice s jedním lůžkem, jídelna, kuchyňka

(max. 5 osob, počet ložnic 2)
plocha 100 m?, 1., patro, zahrádka, za domem, terasa, vstup z ložnice, výhled na moře, částečný, moderní vybavení, bez patrových postelí, lednice, pračka, sprcha, (sprchový kout), bidet, zahradní nábytek, parkovací místo, nástupní dny sobota, min. pobyt standardně 7, příjezd od 16:00 do 20:00, odjezd od 08:00 do 10:00

apartmán, 2 trilo 5 -

ložnice s manželskou postelí a dalším lůžkem, ložnice se dvěma lůžky, obývací pokoj s kuchyňským koutem

(max. 5 osob, počet ložnic 2)
plocha 100 m?, 2., patro, terasa, prostorná terasa (30 m?), panoramatický výhled, výhled na historické centrum, klimatizace, moderní vybavení, bez patrových postelí, lednice, myčka, pračka, mikrovlnná trouba, sprcha, (sprchový kout), bidet, zahradní nábytek, parkovací místo, nástupní dny sobota, min. pobyt standardně 7, příjezd od 16:00 do 20:00, odjezd od 08:00 do 10:00

Další informace k ubytování od CK

Vnější bazén: neni
Klimatizace: za_poplatek
Lednička: ano

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Apartmán Circeo
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 850 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 527 548
dnes zavřeno

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací