Apartmánový dům Luna Sol

  Polsko, Pomořsko, Jastrzębia Góra

Apartmánový dům Luna Sol: Týdenní pobyt se snídaní

    Polsko, Baltské moře, Pomořsko, Jastrzębia Góra
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Apartmánový dům Luna Sol se nachází ve známém letovisku Jastrzębia Góra, což je nejseverněji položené letovisko polského pobřeží. Nachází se, jako většina polského pobřeží, na klifu nad širokými písčitými plážemi. Najdete zde kvalitní a dobře rozvinuté turistické zázemí, které poskytuje výborné podmínky nejen k odpočinku. Komfortní moderní apartmány Luna & Sol  (dříve se objekt jmenoval Kapitański) uvedené do provozu v roce 2015 se nacházejí v  příjemné zahradě oploceného areálu cca. 300 m od centra města, 100m od hlavní ulice s řadou obchůdků, restaurací, dětských atrakcí a cca 150 m od pláže. 
 
Ubytování
UBYTOVÁNÍ V BUNGALOVU BEZ STRAVY. Hosté se mohou ubytovat v hlavní budově, kde se nacházejí 2-lůžkové pokoje či 3lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a TV, některé s balkónem.  Je zde také možné ubytování v bungalovech v pokojích typu STUDIO (2+2), kde jsou pokoje pro 2 až 4 osoby s vlastním sociálním zařízením, ledničkou, konvicí, TV a terasou.
Možnost zapůjčení dětské postýlky za cenu 20 Zł/noc.
 
Restaurace a stravování
Hostům je k dispozici jídelna, zahradní altán s grilem. V ceně stravování je snídaně podávána formou švédských stolů v případě ubytování v hlavní budově. V případě ubytování v bungalovech je pobyt bez stravování.
 
Sport a zábava
Pěkně a moderně zařízený objekt utváří příjemnou atmosféru. Hostům je k dispozici výtah, společenská místnost, dobře vybavené dětské hřiště, dětské pískoviště, atrakce pro děti, možnost zapůjčení jízdních kol. Bezdrátové připojení k internetu je v ceně pobytu. Nejbližší přístup na pláž je chodníkem s označením "Wejście 22". Projdete borovicovým lesíkem, který je přímo na klifu a sejdete na pláž. Vzdálenost je 300m.  
Pobyt s pejsky není možný.
 
Parkování
Své auto můžete zaparkovat v oploceném areálu zdarma. Počet míst je omezen. Ostatní auta mohou využít parkování bezprostředně u AD na ulici Leśna. 
 
Zvířata nejsou akceptovány. 
Atrakce v místě a okolí
Okolí i letovisko samotné vybízí k procházkám (doporučujeme k majáku s muzeem v Rozewiu), cyklovýletům např. k okolními zámečkům Rzucewo, Krokowo anebo využití služeb některé z místních cestovních agentur, které organizují výlety např. na poloostrov Hel, vodácké sjezdy po jezerech a říčkách, které jsou jen pár kilometrů do vnitrozemí od letoviska. Na poloostrově Hel, který je dobře znám jako místo hrdinné obrany pobřeží na začátku II. s.v., najdete militární památky, krásnou cyklotrasu (na Hel jezdí cyklovlaky z Władysławowo a zpět můžete na kole, nebo opačně). Celý nedaleko položený  záliv Pucki je ideálním místem pro windsurfing, což potvrzují tam existující školy. Přímo v Jastrzebiej Gorze se nachází obelisk, který vyznačuje nejseverněji položené místo Polska, jsou tam rovněž i kilometrovníky do řady evropských měst. Letovisko je vyhledávanými místem a tomu odpovídá dobře rozvinutá infrastruktura - restaurace, promenáda, atrakce pro děti i dospělé, rybárny, hospůdky a řada obchůdků s přerůzným zbožím.    
 
 
 

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 304 087
dnes zavřeno